veronica3d 03.01.09, 10:58 Wybieram się tam 30.05 na dwa tygodnie.Bede wdzieczna za wszelkie info na temat tego hotelu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Garden Resort-Kalabria IP: 217.17.32.* 19.02.09, 08:38 Cześć, rozwazałam wykupienie tam wakacji z Triady, ale mieli tylko zarezerwowane w tym hotelu dwójki i trojki po jednej sztuce!!! Pokoje 4 osobowe były na zapytanie z możliwością ich zakupu ale dopiero od lipca. Myslę że będzie Ci trudno znaleźć osoby które wykupiły tam wakacje. Tym bardziej że cena nie należała do niskich. Na miejscu może będzie troche Polaków. Biuro Orka Travel ma w swojej ofercie tenm hotel. Ale ceny u nich były wyższe niż w Triadzie, no i nie mieli czteroosobowych pokoi. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lida12 Re: Garden Resort-Kalabria IP: 136.8.152.* 19.02.09, 10:03 Byłam tam 4 lata temu. Hotel ładnie położony w dużym ogrodzie (1- piętrowe szeregowce), dużo zieleni i kwiatów. Basen w porządku (potrzebne czepki), plaża też niczego sobie. Animacje były po włosku, ale wszyscy świetnie się bawiliśmy. Na jedzenie też nikt nie narzekał. Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania Kalabrii i Sycylii (wypożyczyliśmy samochód na 2 dni).Ja go polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: Garden Resort-Kalabria 19.02.09, 17:16 Ja kupowałam wczasy w Rainbow tours,nawet nie wiedzialam,ze triada go ma.Jade z synkiem 2,5-letnim wiec zalezy mi glownie na piaszczystej plazy no i na basenie dla dzieci.Macie racje,ze hotel do najtanszych nie nalezy i dlatego mam nadzieje,ze jest wart swojej ceny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Garden Resort-Kalabria IP: 217.17.32.* 20.02.09, 14:15 Jak czytałam na forach info o tym hotelu to ludzie chwalili baseny i bliskość morza, plaża chyba do piaszczystych nie należy. Aha i podobno podają tam wysmienitą pizzę! Jedno małe ale było że w zależności od wykupionego pakietu all jest inne. Życze udanego wypoczynku! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mirka2009 Re: Garden Resort-Kalabria 22.02.09, 17:44 Wyglada fajnie, ale pisza o nim nie za dobrze, zobacz tutaj www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Garden+Resort+Calabria-ch_hb-hid_52941.html Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: Garden Resort-Kalabria 23.02.09, 09:14 Tym to ja sie akurat w ogole nie przejmuje,nigdy w życiu nie kierowałam sie takimi stronami przy wyborze hotelu.Zawsze wybieram 4 lub 5 gwiazdkowe i jestem zadowolona.Moim zdaniem takie opinie sa bardzo subiektywne,pojade,sama zobacze,ale pewnie bede zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Garden Resort-Kalabria IP: 217.17.32.* 23.02.09, 13:11 Myślę, że nie można się tylko sugerować opiniami Niemców. W opisach zawsze znajdzie się jakieś ale. Ale o gustach nie ma co dyskutować. Ogólna punktacja jest wysoka. Ważne jest pozytywne nastawienie. Ja oglądam zdjęcia i nimi się sugeruję. Teren hotelowy jest zadbany, na plażę idzie się przez las. Baseny, duże i nie głębokie. A do tego jedzonko włoskie: pizza, makarony i lody czyli to co dzieci i niektórzy dorośli lubią najbardziej. Dobra baza wypadowa do zwiedzania okolic. I najważniejsze gwarancja dobrej pogody. Życzę przyjemnego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
veronica3d Re: Garden Resort-Kalabria 12.05.09, 13:37 Ktos juz moze wrocil z tego hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś