bsl 10.07.09, 11:09 czy jest jedna cena na wszytkie czy zależy od miejscowości , jedziemy pięciosobową rodziną , i nie moge wyszukac ile nas bedzie kosztowac wejscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: płatne plaże w Ligurii 10.07.09, 11:13 Nie moze byc jedna dla wszystkich: zalezy od miejscowosci, zarzadzajacego plaza itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: płatne plaże w Ligurii 10.07.09, 11:29 Candeasco to maleńka wioska , tam mamy wynajety dom , najblizej chyba do Imperii , ale mając samochód nie jest wielkim problemem jechac gdzieś dalej Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: płatne plaże w Ligurii 10.07.09, 11:54 To tu: vacanzeacandeasco.fotoblog.it/ Odwiedz Alassio / miejscowosc bardzo modna, chyba ciekawsza od Imperii /, Finale Ligure, San Remo itd. Problemem moze byc parkowanie. Przed wypadami warto zastanowic sie gdzie warto jechac samochodem, a gdzie np. pociagiem. Ja bylam w Ligurii raz i to przejazdem: pamietam niedzielny chaos w Arenzano / samochody parkowane na odleglosc zyletki jeden od drugiego. Przypomnialam sobie: plaza w Alassio zostala w czerwcu zalana. Nie wiem, czy juz doprowadzili wszystko do stanu poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: płatne plaże w Ligurii 10.07.09, 12:05 tak to tu i w tym domu :) mam nadzieje ze to dobry wybór :)) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: płatne plaże w Ligurii 10.07.09, 14:51 Naprawde? Ta ogromna ilosc zieleni przypomina mi Rochetta Nervina: fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,44717296,44828551.html?f=91&w=44717296&a=44828551 Nie przy samych plazach / tam mozna zawsze dojechac /, ale spokojnie, pieknie, swietne miejsce na wypoczynek. Ja niestety bylam 2 razy: za kazdym razem tylko na nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: płatne plaże w Ligurii 10.07.09, 17:03 Prawie każda z miejscowości ma także plaże bezpłatne. Trzeba szukać tabliczki comune di ... (nazwa). My jeździliśmy do Andory. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: płatne plaże w Ligurii 10.07.09, 17:09 Nie "comune di", a "spaggia comunale". Niestety w Ligurii jest ich malo, a ludzi wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś