17.06.14, 20:08
czesc.decyzje o wyjezdzie do portugalii w regoin algarve podjalem pare dni temu.fajne plaze,super zarcie ale do szczescia brakuje mi jeszcze jakiegos klimatycznego malego miasteczka z historia.mam na mysli cos podobnego do kazimierza nad wisla lub sandomierza gdzie po dniu na plazy mozna by zjesc romantyczna kolacje.jesli ktos moglby cos podpowiedzic bylbym wdzieczny.

marcin
Obserwuj wątek
    • chokai Re: algarve 17.06.14, 21:22
      Zależy w którym dokładnie miejscu jesteś, ale taki charakter ma Tavira - piękne stare miasto , urokliwe uliczki, knajpki.
      Jeśli chodzi o plażę to jedyną opcją jest raczej podpłynięcie statkiem na wyspę, warto.
    • Gość: spam killer "Napisz do mnie..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 12:22

I podaj swoj adres. Wpadne i obije ci spamiarska morde.
    • adam.art Re: algarve 10.07.14, 15:19
      cześć,
      też wybieram się...(i podobne oczekiwania mamy)
      czytam, oglądam - chyba Lagos wydaje się być fajne, śliczne plaże (kilka różnych) i miasteczko interesujące. Ale może ktoś coś podpowie, napisze więcej?....
    • Gość: Joanna Re: algarve IP: *.icpnet.pl 18.07.14, 04:18
      Hej bardzo fajna jest Albufeira, gdybyście chcieli jakieś atrakcje na miejscu np. zwiedzanie okolic na osiołku to daj znać :-)
      • irishprinces Re: algarve 22.07.14, 19:36
        Oj to super...wybieramy sie z dziecmi....powiedz prosze Joanna czy ta atrakcja zwiedzania na osiolku jest ograniczona....do kiedy mozna z tego skorzystac...co jeszcze polecasz w tym miescie Albufeira.....kto wie moze dane nam bedzie sie spotkac tam.....:)
        • Gość: Joanna Re: algarve IP: *.icpnet.pl 23.07.14, 13:30
          Jeśli chodzi o osiłki to indywidualne "gospodarowanie osiołkiem" cały dzień kosztuje 300 zł, możliwe jest też uczestniczenie w wycieczce zorganizowanej z przewodnikiem i osiołkiem 1,5h kosztuje 210 zł. Miejsce wycieczki Aljezur. Proszę zobaczyć na naszym FB mamy zdjęcia z wycieczek na osiołku (FB/Zasmakujportugalii)
          Co do okolic Albufeiry proponuję pojechać na południe by zobaczyć plantacje korka, odwiedzić urokliwe miasteczko Monsaraz i Evorę
          W razie pytań zapraszam do kontaktu: biuro@zasmakujportugalii.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka