anjos 16.12.05, 16:27 viopbuster.....po prostu wspaniale. Jakosc zdumiewajaca....czyzby nastepca skypa ? testuje od tygodnia ...wysmienite... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
assim Re: Rozmowy do fixo za kompletne darmo 16.12.05, 17:03 aha, jakosc b. dobra tylko po 10 min rozlacza. nie wiem jak wlochy, uk, hiszpania i usa... probowal ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Rozmowy do fixo za kompletne darmo 16.12.05, 20:15 A mnie osobiscie nie zachwycil... Moze sie nie znam... Nie wiem tez czy da sie zastapic skypa... jednakze jako ze w tej kwesti jestem otwarta na propozycje moze jeszcze sie zastanowie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anjos Nic nie rozlacza. 16.12.05, 23:38 mozna gadac non stop 24 godziny. Do Polski tez....heheh Poprzednia wersja softu rozlaczala , nowa nie. ! No i skype jest jednak platny..... Odpowiedz Link Zgłoś
assim teraz tez do polski w blizniaczym programie 28.01.06, 04:41 voipstunt www.voipstunt.com/en/index.html laduje sie konto za 10 EUR (11,60 z vat) i mozna hulaj dusza (ou seja totalnie za free) dzwonic na stacjonarne w pl, pt, usa, uk, italii, etc. naladowany kredyt pozostaje na kraje z poza listy i na komorki (ceny nizsze niz w skype). pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
gnatu Re: teraz tez do polski w blizniaczym programie 31.01.06, 11:30 Witam, Mam pytanie , czy jest jakieś ograniczenie czasowe na wykorzystanie tych 10 EURO ? Tzn , czy można raz zasilić i rozmawiać np. rok z numerami stacjonarmymi za darmo i na końcie będzie wciąż 10 EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: teraz tez do polski w blizniaczym programie 31.01.06, 13:17 ze strony voipstunt: How long can I use my credit to make calls outside the VoipStunt network? Credit in your VoipStunt balance remains active for 120 days after your last purchase. Credit balances on accounts with no activity during a 120 day period will be lost. pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
kamilltee Re: teraz tez do polski w blizniaczym programie 09.02.06, 22:52 OLA Assim :) skusiłeś mnie na ten program i teraz mnie ucho boli - bo na te stacjinarne faktycznie non stop za darmo. Ale na komórki to chyba wychodzi drożej niż przez SKYPE :) takie mam wrażenie. kamilltee Odpowiedz Link Zgłoś
assim jeszcze jeden program 02.03.06, 23:31 jeszcze jeden program tej samej szwajcarskiej firmy: www.internetcalls.com/en/index.html jeszcze wiecej krajow za free :) Odpowiedz Link Zgłoś
tommy36 Re: jeszcze jeden 27.03.06, 20:12 za darmo juz nie jest , rozlacza po minucie Odpowiedz Link Zgłoś
anjos Re: jeszcze jeden 27.03.06, 22:42 Za darmo jest i bez limitu i nie rozlacza jezeli wykupisz karnet na 3 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś