mariosoares 07.01.07, 16:18 Na stronie rado.home.sapo.pt/krzyzowka.htm umieściłem krzyżówkę związaną z Portugalią. Życzę miłej zabawy! Dla wielu z was będzie łatwa, ale przecież nie wszyscy z was żyją sprawami portugalskimi na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska2000 Re: Krzyżówka portugalska 07.01.07, 19:45 Fajna :) ...a nagrody za rozwiązanie będą ? ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariosoares Nagrody? 07.01.07, 23:46 Hmm... krzyżówka była altruistyczna ... Jako nagroda może jednak być np. jakieś zdjęcie z mojego zbioru ... Nie są to piękne zdjęcia, ale zawsze jakieś ciekawe się znajdzie ... np. pasujące do czyjegoś fajnego fotoblogu :-) Rozwiązanie wyślij na konto gazetowe, aby nie psuć innym zabawy, SFF. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Nagrody? 08.01.07, 00:08 Wiesz, dla mnie to spore wyzwanie - ja jednak na co dzień żyję w nieco odmiennych niż portugalskie realiach ;( Ale, jako,że wyzwania lubię, rękawicę podjąć byłabym gotowa, tylko... lubię zwykle wiedzieć, czy warto :)) P.S. Propozycja zdjęciowa odpowiada moim oczekiwaniom, a zatem powiem wprost: za foty Ferdynanda P. (sprzed Brasileiry - mam taką, ale nieopatrznie dałam się tam razem z Nim sfocić, co zdjęcie do galerii netowej dyskwalifikuje;) ORAZ pewnego gazeciarza/sprzedawcy biletów loteryjnych/tramwajarza z jednego z placyków na Bairro Alto (powód j/w) - spróbuję rozgryźć Twoją krzyżówkę, umowa stoi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariosoares Re: Nagrody? 08.01.07, 12:50 To mi się podoba - konkrety! Umowa stoi. Co prawda na moich zdjęciach z tych miejsc też ktoś stoi, ale to się przecież da załatwić spacerkiem do Chiado i Bairro Alto. Zatem życzę powodzenia. Aha, gość sprzedaje kupony loteryjne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Nagrody? 08.01.07, 19:35 Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;) Jednak szczęście będzie mi potrzebne, aby podołać - lekko nie będzie z pewnością,ale może to i dobrze, będę miała okazję podciągnąć się w technikach eksploracji net'u ! Jednego Ci zazdroszczę jednak - dla Ciebie taki spacerek jest w zasięgu ręki ( i aparatu ;), ja mogę co najwyżej liczyć na wygraną w loterii urodzinowej Central'a , a od czasu gdy kiedyś udało mi się wygrać główną nagrodę w konkursie lokalnego radia, przestałam wierzyć w "czystość" takich zabaw ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: Krzyżówka portugalska 08.01.07, 19:50 fajna! krzyzowka wrecz koncertowa ;) pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś