leslaw201 21.03.07, 20:06 ...czy w niedziele Wielkanocna w Odivelas bedzie msza dla Polakow ? ...a sobotnie Swiecenie ? Moze posiada ktos informacje na ten temat ...Bede bardzo wdzieczny za informacje... Lesior Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telmowska Re: Wielkanoc... 21.03.07, 23:01 tak, w Wielkanoc jest masza jak zwykle o 17 dzien w czesniej w sobote o ile dobrze pamietam od 10 rano jest spowiedz a o 11 poswiecenie pokarmow Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw201 Re: Wielkanoc... 22.03.07, 19:22 ...mozesz sprawdzic sobote,to dla mnie istotne... Lesior Odpowiedz Link Zgłoś
telmowska Re: Wielkanoc... 28.03.07, 10:12 potwierdzilam u zanajomych ktorzy ostatnio byli na mszy polskiej masza w niedziele o 17 w sobote o 11 poswiecenie pokarmow i godzine przed czyli o 10 spowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
hatifnat Re: Wielkanoc... 23.03.07, 20:20 Witam. Wybieram się do Portugalii w okresie świat Wielkanocy, więc korzystając z okazji mam pytanie - czy w tygodniu po niedzieli Wielkanocnej można coś pozwiedzać, czy raczej wszyscy biorą wolne i wszystko jest zamknięte na głucho ? Z góry dziękuję za odpowiedź, bardzo pomoże mi to w zaplanowaniu wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
xavier111 Re: Wielkanoc... 24.03.07, 00:08 tydzien po niedzieli wielkanocnej jest tygodniem pracy jak kazdy inny i wszystko jest w zasadzie otwarte. wliczajac poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Wielkanoc... 24.03.07, 19:15 Muzea tradycyjnie sa zamkniete w poniedzialki i dni poswiateczne... Odpowiedz Link Zgłoś
mam_mamma Re: Wielkanoc... 25.03.07, 23:44 Byliśmy 2 lata temu w okresie świąt i z tego co zapamiętałam, dni po świętach to właśnie otwarte sklepiki...Ale może taka dzielnica...nie wiem uwielbiam zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś
polaca81 Re: Wielkanoc... 28.03.07, 13:44 czy moglby ktos podac dokladny adres tego kosciola? i wskazowki na dojazd autem? bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
jul-mar Re: Wielkanoc... 13.03.08, 23:02 czy ktos moze podac mi adres Kosciola w Odivelas? O ktorej w W.sobote jest poswiecenie pokarmow? Z gory serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś