Dodaj do ulubionych

Sylwester w Lizbonie

22.07.09, 13:30
Witam.
Czy mógłby ktoś powiedzieć coś na temat Sylwestra w Lizbonie? Nie znalazłam
podobnego wątku na forum.
Chcę się wybrać z grupką znajomych na 7 dni w okresie sylwestrowym. Z portali
internetowych wyczytałam, że jest tam wtedy około 8-15 stopni, więc nie jest
źle ;)
Czy w mieście "pod chmurką" jest jakaś impreza sylwestrowa, czy lepiej szukać
czegoś w klubach?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: sheena Re: Sylwester w Lizbonie IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.13, 21:21
      Jadę w tym roku na sylwestra do Lizbony :D Już wykupiliśmy ze znajomymi wycieczkę z Rainbow Tours. Czy ktoś kiedyś był z tym biurem podróży na wyjeździe sylwestrowym? Program jest naprawdę ciekawy i nie tylko imprezowanie, ale także zwiedzanie, więc pewnie będzie super :D
      • Gość: ck Re: Sylwester w Lizbonie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.10.13, 20:28
        Słaba reklama. Popracuj trochę.
        • Gość: bata Re: Sylwester w Lizbonie IP: *.centertel.pl 02.11.13, 21:17
          Zaryzykuje pobyt sylwestrowy w Lizbonie wszystko zalezy od ciekawosci swiata którą sie ma.Chce poczuc klimat tego miejsca.
    • fotolizbona Re: Sylwester w Lizbonie 20.11.13, 11:01
      Witam,
      Co roku coś się dzieje na Praça do Comércio , jeszcze nie ma informacji co do koncertów, sztuczne ognie na pewno będą nad rzeką (Almada-Lizbona). W Lizbonie zamontowane są już liczne światełka i dekoracje świąteczne, więc na pewno miasto będzie wyglądać pięknie.
      Na pewno warto celować w imprezową dzielnicę Bairro Alto, na pewno będzie tam sporo ludzi.
      • Gość: wymioty Re: Sylwester w Lizbonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 07:27

Ozywila sie spamerka z ofertami na Sylwestra wszedzie. Spadaj pindo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka