pia.ed 21.12.09, 20:38 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7387300,Pomysl_rzadu__Hyde_park_w_kazdej_gminie.html Wolnosc jak w Wielkiej Brytanii: staniesz i bedziesz wyglaszal mowe, krytykowal rzad, bylebys tylko zle o krolowej nie mowil .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Hej Pia, 21.12.09, 21:14 Przyjemnych Swiat i pomyslnego Nowego Roku :)) Ale wracajac do Twego postu: bedziesz miala okazje pojechac do PL i sie wygadac.... Ja zas robie 'noworoczne postanowienie'. Nie bede narzekal na Szwedow. Ale pod warunkiem: ze Ty nie bedziesz narzekac na Polakow. Nie konkuruj z Polonusem 5 bo i tak nie wygrasz. No i zgodzisz sie chyba ze mna ze Szwedzi przez wieki byli DUZO wiekszymi rozbojnikami i ochlapusami niz Polacy. I ze jest naturalnym ze obecnie, gdy sa duzo bogatsi od Polakow, obowiazuja ich wyzsze standardy. Czego i Tobie zycze :))) SP Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Hej Pia, 21.12.09, 23:42 Do Polski nie pojade, bo juz od dawna nie mam do kogo jezdzic ... Bede musiala dalej "gadac" na forum ;) Teraz planuje odnowic tradycje spedzania chociaz dwoch tygodni tam, gdzie mozna wygrzac kosci, czyli na Wyspach Kanaryjskich. Chcialam jak zwykle wyjechac na Boze Narodzenie na jakas "resztkowke", ale kiedy przeczytalam jak ludzie spedzaja noce na lotniskach, bo samolot nie odlecial, to mi sie narazie odechcialo. Poczekam na lepsza pogode w styczniu. Masz racje, musimy sobie podac reke na zgode i chociaz na Boze Narodzenie wypalic fajke pokoju. Nie skladam Ci jeszcze zyczen, bo na pewno sie zobaczymy ... Spedzam Swieta sama, i nie wytrzymam aby nie usiasc do komputera. Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link Zgłoś
amcapol Hej Pia, 29.12.09, 00:10 Pia, nie wiem skad piszesz. Jezeli z EU to Kanaryjskie maja sens. Jednak czy tam nie za zimno o tej porze?? Ja lece na Karaibskie - -cieplej... Odpowiedz Link Zgłoś