Dodaj do ulubionych

Fun watek - zapraszam :-)

27.09.10, 22:42
Zapraszam na luzny watek. Zainspirowal mnie Zbigu. A moze przyda nam sie oderwac mysli na chwile od zastojow, bialka...

Sluchajcie jak kto chcielibyscie wygladac (cialo znaczy). Poniewaz sie nie znamy (nasze ciala sie nie znaja), wymieniamy sie informacjami liczbowymi w cm i kg, a wlasciwie to nie wiem jak mam sobie was wyobrazic w tej docelowej formie (moze oprocz anmaji76, ktora dobrnela do celu smile. Wiem ze watek dosc plytki, ale zawsze to oderwanie od codziennosci.

Zbigu sie juz okreslil - za pare miesiecy moze dublowac Brada Pita z Troji smile))))) Ale oczywiscie Zbigu mozesz okreslic sie ponownie czy tez uzupelnic zbior smile

Ja widze sie jako Hally Berry zdecydowanie. Lady Gaga tez nie pogardze, ale z pierwszych klipow, po teraz jakos wychudla i juz nie jest taka apetyczna choc w miesko ubrana.

A wy? Bartus nie miej mi za zle takie nastoletnie watki, wiem ze teraz sie zmagasz (bez alko), ale nie moge sie oprzec, zeby was z tego tematu nie odpytac smile
Obserwuj wątek
    • jezliva Re: Fun watek - zapraszam :-) 27.09.10, 22:54
      ja moze nie jak Angelina Jolie, ale Jennifer Aniston z checiawink podobaja mi sie jej ramionasmile Gaga na zmiane chudnie i tyje, w ostatnich teledyskach jest strasznie filigranowa... takim chuchrem bys chciala byc?smile
      • jezliva Re: Fun watek - zapraszam :-) 27.09.10, 22:56
        acha, przeczytalam na odwrot. Gaga w swoich poczatkach byla ok, to prawda. no ale teraz presja, wiadomo. ciekawe czy ktoras z was nie marzy o figurze VB?wink
        • izawit1 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 00:01
          Aniston jest jak najbardziej do przyjecia, ostatnio czytalam, ze mimo 40 nie ma w ogole cellulitu i bym w to powatpiewala, gdybym nie widziala zdjec w bikini od tylu. Bez zarzutu. Fajna smile

Jezliva, a kto to jest VB? Kurcze zgupialam?
          • jezliva Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 10:18
            VB=Victoria Beckhamsmile Jak o niej mysle, to pierwsze co mi przychodzi do glowy, to jej obrzydliwe halluksy... wcale nie rozmiar 32smile
    • zbig2007 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 06:31
      > Ja widze sie jako Hally Berry zdecydowanie.

Iza Ty nasza czekoladko smile)
      uważaj bo CIę dukanowcy schrupią wink
      • ania838 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 08:17
        ja też mogłabym mieć ciało Aniston. Podoba mi się też Jessica Alba.
        Z polskich celebrytów wybrałabym Dodę (jakby miała taki sam ale naturalny biust).
        Mój chłopak mówi, że jestem podobna do dziewczyny, która gra w teledysku Mezo "Sacrum" smile ja tam podobizny nie widzę, ale niech mu będzie smile
        • marninor Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 08:48
          czyżby Anistot prowadziła? podobno kiedyś też była gruba wink ja nie chciałaby ciała Aniston ale szczupłej Kate Winslet- twarz podobną podobno mam także... będę boskawink) poza tym mam swoje zdjęcia sprzed 3 lat właściwie to chce moje ciało sprzed 3 latwink)
          • zbig2007 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 09:04
            no no dziewczyny kiss
            można zacząć pisać scenariusz "Aniołki Agatstona" smile
            • bartek8241 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 10:26
              haha, jak szukacie operatora kamery to jestem do waszej dyspozycji wink
      • ma-ff Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 10:02
        JA JESTEM DUKANOWCEM MNIAM hhahah
    • ma-ff Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 09:49
      JA Megan Fox. Tylko silikonu mi brakuje, ale myślę że gdy skonczę studia, to sobie zafunduje nowe cyccuszkiwink
      • bartek8241 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 10:27
        uwierz mi - dla wielu facetów małe jest piękne i wcale nie chodzi tu o ... przyrodzenie wink Moja żona jest filigranowa i nie wyobrażam sobie by miała mieć miseczkę D jak Dukan big_grin
        • ma-ff Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 10:47
          JA mam 75 B i gdy zdejmę stanik no to doliny hhaha
    • ma-ff Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 10:01
      Gdy ubranie łatwo dopina się w talii a na biodrach nie za bardzo to znaczy że mam figurę gruszki?
      • izawit1 Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 13:39
        Nie koniecznie gruszka, moze byc klepsydra (najbardziej pozadana przez mezczyzn smile

Ale bys musiala wtedy porownac wymiary biust = biodra, no ale chyba nie bo w biuscie sie nie opina, tak?

Moze byc tez tak, ze niektorzy producenci produkuja ubrania jak dla nastolatek (bez bioder i biustu).

Ja mam odwrotnie, wszystko opina mi sie na biuscie, choc biust spadl z D jak Dukan do C jak calkiem niezle bombki smile

Ale mimo wszystko nic co sie "opina" ladnie nie wyglada. Na opinajacy sie biust stylisci polecaja kupowac kurtki, marynarki, bluzki dopasowane w ramionach, nie zapinac sie tylko nosic szal miedzy klapami.

Nie wiem co mowia na opinajacy sie dol? Kurcze zwroce na to uwage. Pewnie spodnice typu A., kardian np. moze byc zapiety na gorze na jeden 2 guziczki, a od dolu luz.

Mamy juz na forum trenera Bartka, dietetyka Zbiga, a przydalby sie stylista smile

• roxi_hart trzeba Trinny i Susany 28.09.10, 13:47
          Moze napiszemy do nich, niech zrobią program o ludziach co zrzucili trochę kg. Byłby hit.
          --
        • ma-ff Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 14:34
          ja mam dziwna figure- małe cycki, szerokie ramiona, waska talię, oppnke, szersze biodra, i patykowate nogi... O fuck jestem niewymiarowa;/
          • izawit1 Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 14:42
            O Boze anmaja76 i my w rolach glownych, to bylaby bomba! smile

Ma-ff czekaj wlasnie te 2 slawne panie stylistki zdefiniowaly chyba z 18 typow damskich sylwetek, wiec jestes wymiarowa, kazda z nas jest.

Ciekawe jak by nas sklasyfikowaly?
            • anmaja76 Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 15:18
              Ja właśnie przeglądałam te ich sylwetki ale....nie wiem jaka jestem.
              -szczupłe ramiona,
              - mały biust
              - małe wcięcie w pasie
              - wąskie biodra i duuuuuże nogi.

Ciągnąc wątek humorystyczny - moja córką z wielką powagą mówi: wiesz mamusiu był u nas dziś ksiądz w przedszkolu, wiesz jaką miał wielką głowe, o rany wiekszą niż twoja.
              Wymiękłam.
              • ania838 Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 19:52
                to ja mam tak:
                ramoina chyba normalne - choć ostatnio zaczynają się robić mięsiste
                biust - raczej mały choć ostatnio rozrosły mi się plecy
                wciecie mam ale w okolicy pępka i poniżej zrobiła się opona ;/ (główne miejsce tycia)
                tyłka brak ;p - jak ja to mówię - mam brzucho wzdęcie i płaskodupie
                nogi są w miarę szczupłe i dość długie

z małych i chudych cześci ciała mam tak:
                - mały nosek
                - bardzo wąskie nadgarstki - mój tata mówi że są jak u dzieci z afryki ;p
                - bardzo małe dłonie i palce - na palec srodkowy mam pierścionek numer 8 a na ten na którym sie nosi obrączke (jeszcze jej nie mam ale wiem wink ) - numer 6 big_grin

Kiedyś jak byłam kupować w sklepie pierscionek i poprosiłam 8 to Pani sie spojrzała na mnie i z niedowierzaniem podała. Po czym jak zobaczyła, że jest dobry zawołała kolegę i mówi tak "Marcin chodź szybko!!! Zobacz jakie Pani ma małe ręce" smile . Ostatnio byłam u innej Pani na paznokciach niż zwykle (moja się już przyzwyczaiła) i jak zobaczyła moje ręcę to powiedziała ".... 10 lat robię paznokcie ale w życiu nie widziałam takich rączek" hahahahah

Ps. Izawit smile kupiłam klawiaturę i już nie jest tak śmiesznie big_grin
                • zbig2007 Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 20:43
                  ale dziewczynki urządzacie sobie licytację wink

to ja Was zawstydzę i opowiem o sobie:
                  - jestem malutki
                  - gruby
                  - łysy
                  - mam 3 zęby
                  - krzywy nos
                  - na plecach rosną mi włosy (tzw. "dywan")
                  • ania838 Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 21:08
                    oj tam oj tam smile
                    ciekawe która za nas uwierzy ;p
                    Pamiętaj !!!!! Dziewczyny "tu" będące są mega mądre!!! I uwierz mi że żadna z nas w to nie nie nie uwierzy ;p
                  • bartek8241 Re: Z uinnej beczki 28.09.10, 22:30
                    Mnie już poznaliśta bo foto wrzucałem więc nie będę ściemniac że wyglądam jak młody Pierce Brosnan big_grin Apropos zębów:

Po co teściowej 2 zęby?

Jeden - do otwierania browara. A drugi? - Żeby ją bolał wink
    • bartek8241 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 10:24
      Figurowo jestem teraz podobny do ... siebie smile Przed odchudzaniem do Flapa (tego od Flipa). Miły miśkowaty koleś. Też mam podobne poczucie humoru wink Z urody jestem podobny do ... rodziców, żadnego aktora jakoś w tej roli nie widzę. Ale jak na swój wiek ludzie i tak dają mi 5,6 lat mniej. Mój ojciec gdy miał 56 lat, dawano mu max 45. Obym miał jego geny! Chcę wyglądać jak on! Był do konca szczuplak i wysportowany. Gdyby nie śmiertelny udar 12 lat temu pewno dziś też by nie wyglądał na swój wiek. Eh, miał być wesoły wątek... A jeśli chodzi o marzenia jak chciałbym wyglądać - podoba mi się z sylwetki ale i z buzi George Clooney. Albo nasz Stasiek Mikulski. Przystojniaczki!
      • ma-ff Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 10:46
        No własnie mi też dają kilka lat mniej, tyle że piwa sobie kupić nie mogę bez dowodu.
        • ania838 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 11:18
          hhahhahahaah mnie też ostatnio przez wakacje 3 czy 4 razy prosili o dowód wink
          a mam 27 lat i miałam ubaw smile pani ekspednietka sie oburzyła na co inna klientka ze powinnam sie cieszyć że mam taka buźkę ;p
          • ma-ff Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 11:41
            Ta pani ekspedientka miała rację. smile To jest powód raczej do radości, jak ja patrze na swoje koleżanki w moim wieku to naprawdę niektóre wyglądają 10 lat starzej. Ale to też ich wina, nie tylko genów. Same dodają sobie lat za ciezkim makijażem i za ciemną farba do włosów.
        • zbig2007 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 11:25
          piwo?!
          wprawdzie nie polecam podejścia "Skinny Bitch" do diety bo to wegetariańska propaganda, ale warto zapamiętać jedno:
          "Piwo jest tylko dla licealistów i grubych dziadów z wąsem – nie dla Superlasek"

www.mojenyc.com/pl/fit-a-green-a-eco/289-skinny-bitch.html
          • ania838 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 19:43
            Zbigu smile ale cytat napisałeś o(",)o muszę go zapamiętać i kiedy będę w sklepie sięgała po pifko to sobie je przypomnę smile
            • zbig2007 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 20:49
              ania838 napisała:

> Zbigu smile ale cytat napisałeś o(",)o muszę go zapamiętać i kiedy będę w sklepie
              > sięgała po pifko to sobie je przypomnę smile

nic nie stracisz Aniu, te piwa "wiodących marek" to koncentraty rozcieńczane wodą nie mające wiele wspólnego z warzeniem.
              i do tego jedno piwo to bez mała 20g cukru.

(sam nie jestem bez grzechu, bo jakoś wytrzymałem 2008, 2009 a tego lata kilka razy dałem do wiwatu kasztelanem smile ale oficjalnie twierdzę, że od czasu do czasu można spróbować jakiegoś ciekawego piwka z niszowego browaru, a na imprezach pić wino albo coś mocniejszego
    • anmaja76 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 11:53
      A mi się podoba Renee Zelweger ale nie jako Brigitte Jones tylko jako Roxie Hart z Chicago koścista i bladasmile

• fraudator Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 19:33
        a mi się podoba moja żonka Ewelinka, zajebista jestsmile Jeszcze 20 kg mniej i też będę niczego sobiesmilesmile
        • bartek8241 Re: Fun watek - zapraszam :-) 28.09.10, 22:32
          Moja żonka jest super, idealna - w sam raz, filigranóweczka moja kochana. A co do urody - to oczywiście kwestia gustu, choć mi niejeden facet jej zazdrości smile
    • paolin_ka_86 Re: Fun watek - zapraszam :-) 29.09.10, 12:39
      Witam!

Chciałabym wyglądać tak jak wyglądam podobam się sobie wystarczy, że schudnę i będę najszczęśliwsza na świeciesmile teraz też jestem zadowolona z siebie pozbyłam się 8-9kg i czuję się świetnie. Choć jeszcze długa droga przede mną i nie czuję, że z czegoś rezygnuję. Najważniejsze nie jem już słodyczy od 6 tygodni!!! i dobrze mi z tymsmile

Oczywiście jakieś parę lat temu byłam zafascynowana Britney Spears, była moim ideałem kobiety (oczywiście mówię o jej wyglądzie).
      • kosmosik Re: Fun watek - zapraszam :-) 30.09.10, 23:17
        Ja tez jestem zadowolona z wyglądu- odchudzam się głównie dla zdrowia. chciałabym ważyć jakies 67 tak żeby nigdy niezależnie od cyklu i takich tam nie mieć BMI + 25 żeby dać sobie najlepsze szanse na zdrową starość wink (teraz ważę 71)
        A tak poza tym, to nie lubię zbyt chudych lasek i strasznie współczuje aktorkom, które sie muszą całe życie katować i strzec przed papparazzi. Figurę mam gruszki z talią wink Jak dorwę te książkę TiS to lepiej może opiszę tę moją figurę.
        Panowie miło mi było czytać, jak chwalicie żonki. Sama też juz idę do męża po co ja w ogóle siedzę przed tym kompem wieczorami? ech
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka