Dodaj do ulubionych

Pytanie do Zbiga2007

30.03.11, 11:13
Hej Zbigu,

A jednak tu zagladasz. Sluchaj stary, nie gniewaj sie juz dluzej, napisz w trzech slowach co u ciebie, chodzi mi o twoj trening - wielka piatke, zmiany w kompozycji ciala. Sa jakies rezultaty? A moze wprowadziles jakies zmiany w treningu, diecie?

No chyba nie przerwales treningu przez moj niewyparzony pysk? smile

Iza
Obserwuj wątek
    • zbig2007 Re: Pytanie do Zbiga2007 30.03.11, 11:52
      a nic takiego, vanitas vanitatum et omnia vanitas
      rzuciłem to wszystko i zapisałem się do zakonu smile

a poważnie - pewne zmiany są, trochę eksperymentowałem z węglami i kreatyną więc przybyło mi ok. 5 kilo od czasu ramadanu ale w pasie niezbyt dużo, są wzrosty na wszystkich "liftach" więc gra gitara smile
      • izawit1 Re: Pytanie do Zbiga2007 30.03.11, 12:44
        O ja pier...! Naprawde??? 5 kg rozumiem, ze czytego miesnia przybrales. Innymi slowy dopakowales sie? Sluchaj napisz koniecznie jak to zrobiles? co i jak z tym eksperymentowaniem? Co maja wegle do tego? Wrociles do nich? Bo chyba nie udalo ci sie odstawic chalwy?

Kreatyna powiadasz? A co to takiego? Nie to samo co karnityna domyslam sie? Jak ostatni raz rozmawialismy to brales karnityne, prawda? Ja caly czas lykam karnityne. A co z proteinkami w proszku?

Ktore obwody zwiekszyles zatem?

Normalnie ciekawosc mnie zzera smile

• zbig2007 Re: Pytanie do Zbiga2007 30.03.11, 14:26
          kreatyna m.in. nawadnia mięśnie i "pompuje" je - wydaje mi się że to słaby pomysł jeśli chodzi o utratę wagi i rozmiaru.
          w moich +5 kilo mięśnie stanowią jakiś tam ułamek większość to woda i trochę tłuszczu.
          nie mierzyłem obwodów, robię program siłowy i obliczam 1 rep max a nie cm.
        • ma-ff Re: Pytanie do Zbiga2007 30.03.11, 15:54
          Iza po co Ci karnityna?
          • ma-ff Re: Pytanie do Zbiga2007 30.03.11, 15:55
            można bez.

są po tym jakieś efekty?
            • izawit1 Re: Pytanie do Zbiga2007 31.03.11, 00:58
              Hej ma-ff,

Bo spalam sie ma-ff, kto to spiewal? Muniek Staszczyk? Spalam sie, redukuje sie. Szczerze mowiac nie wiem czy sa, ale zakupilam to pod koniec ubieglego roku (i tez dostalam jako nagrode w konkursie odchudzajacym + inne cuda na skore, wlosy, paznokcie, kupe tego mi przyslali) i biore wlasciwie juz ze 4 miesiace, nawet nie mysle o tym ze biore, a biore i nadal tego mam mase smile

A dokladniej mowiac: efekty sa, ale nie wiem czy po tym, czy po diecie, czy po treningu?

Ale dzisiaj czytalam wypowiedzi jakis pakerow na forum sportowym i oni twierdza, ze dziala jesli bierze sie odpowiednio duza dawke 1-3 g dziennie, a najlepiej dziala w polaczeniu z jakims spalaczem. Spalacze sa drogie jak cholera, ale przegladu oferty dostepnej na rynku jeszcze nie robilam. Ale zamierzam zrobic w piatek.

Chce sie ladnie wyrzezbic.

Ale zaznaczam ze do karnitynki dolaczam:
              2-3 razy w tygodniu 1 godz. treningu silowego (na silce)
              plus
              2-3 razy w tygodniu 2 godz. cardio (zajecia grupowe) po treningu silowym
              plus
              2 razy w tygodniu 1,5-2 godz cardio (indywidualnie na swiezym powietrzu).
              • izawit1 Re: Pytanie do Zbiga2007 31.03.11, 01:21
                Ej Zbig,

" wydaje mi się że to słaby pomysł jeśli chodzi o utratę wagi i rozmiaru", a przeciez o to nie pytalam smile))) Myslisz, ze ja robie: kopiuj - wklej? haha.

Na powaznie, poczytalam i nie biore kreatyny nawet pod uwage. Zbig ja jestem juz naprawde duza, twarda i silna. No moze wolalabym wieksze ramiona, no i oczywiscie 6 pack, jak ta pani (pracuje nad tym):

www.youtube.com/watch?v=AVXmtn78kaI&feature=fvwrel
                Ale teraz musze przede wszystkim odslonic miesnie: czyli rzezba i redukcja. Jak masz jakis pomysl czy rade to pisz prosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka