1dycha 03.07.11, 18:03 Organizm zażądał dżemu - kupić niskosłodzony czy kombinować na siłę jak myślicie? Jak szybko zrobić dżem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceres9 Re: dżemu mi się chce 03.07.11, 19:45 idz do jakiegos dobrego marketu typu piotr i pawel czy inna alma itp i kup taki slodzony fruktoza albo w ogole z samych owocow. kosztuje to dwa razy wiecej niz normalny niskoslodzony aleee w koncu dla dobra diety...;] takie w wysokich sloiczkach sa pycha,nie pamietam nazwy Odpowiedz Link
1dycha Re: dżemu mi się chce 03.07.11, 20:01 w końcu sama zrobiłam coś na kształt dżemu - z moreli i ksylitolu. właśnie stygnie. dam znać. fatygi tyle samo co wycieczka do lepszego sklepu Odpowiedz Link
1dycha Re: dżemu mi się chce 03.07.11, 20:03 teraz nie wiem z czym ten dżem zjeść uwielbiam takie niedzielne rozterki Odpowiedz Link
beczka.prochu Re: dżemu mi się chce 03.07.11, 20:07 Moze nalesniki jakies albo placuszki z serka wiejksiego z otrebami? Widzialam takie na proteinowym forum gdzies. Odpowiedz Link
vanyar72 Re: dżemu mi się chce 16.10.15, 14:54 Chcesz dobry dżem nisko słodzony to kup dżem o smaku jagodowym z gomaru. Bezbłędny smak, świeże jagody, krajowy producent i minimalna ilość cukru. Mniam Odpowiedz Link