Dodaj do ulubionych

soki warzywne

13.05.12, 14:22
Na początek witam Was serdecznie . To moja kolejna dieta . Bardziej może kosmetyczna ,bo tylko 5 kilo do zrzucenia .W porywie i przy dobrych wiatrach , mile by było widziane 10 .
Bardzo bym Was prosiła o pomysły na soki warzywne .Nie te sklepowe . Te ,które robi się samemu . Przyznaję ze wstydem ,ze znam tylko marchew,buraki i pomidory .A dwa pierwsze odpadają sad Co wyciskacie i jest przesmaczne ?
Obserwuj wątek
    • maniusza Re: soki warzywne 13.05.12, 20:02
      ja tak poza tematem - witaj piętnacha smile
      • pietnacha40 Re: soki warzywne 13.05.12, 21:55
        witaj siostro w niedoli big_grin
        • maniusza Re: soki warzywne 14.05.12, 09:38
          co do soków to Ci niestety nie pomoge - jade na kupnym pomidorowym jak mnie najdzie. zrobilam kiedys mix warzyw ale kurna... przesmaczne to to na pewno nie było big_grin
          • pietnacha40 Re: soki warzywne 14.05.12, 21:59
            ano właśnie . Znalazłam przepis na dwa - ogorkowy i pomidorowo - paprykowy .
            • gazela86 Re: soki warzywne 16.01.15, 13:20
              Dobre i baaaardzo zdrowe są zielone warzywa - szpinak, jarmuż, seler, warto też dodawać natki do soków, bo ma mega dużo witaminy C.
              • kaskaderkakaska Re: soki warzywne 20.01.15, 16:27
                Tu są świeżo wyciskane soki z jarmużem, szpinakiem i innymi zielonymi warzywami: www.sokinazdrowie.pl/menu/. Zapraszamy do naszych punktów - aż 18 lokalizacji w całej Polsce!
                • przemoska Re: soki warzywne 28.03.20, 14:12
                  ja nie mam sokowirówki niestety. dlatego wspomagam sie zdecydowanie sokami Nuja - smaczne i pozywne. I szczerze mówiąc dają sporo witamin i wartości odżywczych! są mega smaczne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka