Dodaj do ulubionych

Start 28.02.2014

01.03.14, 11:24
Witam wszystkich.
28 lutego 2014 r. pokornie wróciłam na DSB smile Kilka lat temu stosowałam już tą dietę i byłam zachwycona efektami. Nawet nie tyle spadkiem wagi, co widoczną zmianą sylwetki. Ciało po prostu stało się szczuplejsze smile Teraz wracam, jestem prawie 3 lata po porodzie, na następną ciążę się nie zanosi póki co, zbliża się lato, więc czas najwyższy wziąć się za siebie smile Mam 165 cm wzrostu i ważę 63 kg. Mój plan minimum to -8 kg, a chciałabym 10 smile Zobaczymy ile się uda.
Jeśli ktoś z Was również zaczyna, zapraszam do wątku smile W kupie raźniej wink
Obserwuj wątek
    • agasasin10 Re: Start 28.02.2014 07.03.14, 20:22
      witam, ja dziś zaczynam dietę SB i mam nadzieję, że mi się uda, bo już próbowałam sił z dietą 1000 kcal, ale nie dałam rady.
      U mnie trudniejsze jest to, że nigdy nie miałam problemu z wagą, ale jak rzuciłam papierosy to w ciągu pięć mies. przytyło mi się 10 kg.!!!Teraz mam zamiar to zgubić z tą dietą.
      Dodam, że mam 169 cm wzrostu i 63 kg wagi.
      docelowo 55 kg.
      pozdrawiam i trzymam kciuki za nas dwie smile
      • madzik.bi Re: Start 28.02.2014 12.03.14, 13:25
        Witaj Aga, jak idzie? U mnie do przodu, ale baaardzo powoli. Przy ostatnim wazeniu bylo -2 kg. Teraz wrocilam do pracy po calym tygodniu w domu i mam nadzieje, ze bedzie latwiej, bo mniej pokus, zeby podjadac. Fajnie, ze jestesmy we dwie, bedzie latwiej smile Taka grupa wsparcia to duza pomoc smile
        • agasasin10 Re: Start 28.02.2014 15.03.14, 11:13
          Cześć Magda, nie martw się że "idzie powoli" na pewno osiągniesz cel, tylko troszkę dłużej, ale nie poddawaj się, bo na prawdę warto.
          U mnie na początku było dość szybko i łatwo, ale teraz od dwóch dni moja waga stoi w miejscu, jednak się nie poddaje i walczę do końca.
          Nie wiem jak Ty, ale ja pracuję w barze, więc mam baaardzo dużo pokus, jednak się trzymam i mam nadzieję, że Ty też dasz radę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka