fugges1 09.11.04, 18:12 ajjj te orzechy ziemne jestem od nich uzalezniona juz od 3 lat i nie jestem w stanie ograniczyc sie tylko do 20!!!!aaaaa!!!dzis spalaszowalam nie ponad 20 a ponad 1000000000!!co robic?czy orzechy tak bardzo szkodza w tej dziecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurka22 Re: ORZECHY ZIEMNE-moj mily koszmar:/ 09.11.04, 18:56 są bardzo zdrowe ale w nadmiarze nie są polecane w żadnej diecie bo mają baaaardzo dużo tłuszczu Tylko jedna rada mi przychodzi do głowy: kupuj mniej to nie będą kusiły Odpowiedz Link
rybuska Ach te pistacje 10.11.04, 07:36 Witam, ja mam pyszny problem z pistacjami. Od momentu, jak zapoznałam się z tą dietą, to kupuję pistacje i wcinam je, aż miło. Mój mąż tak trochę spróbował i już pilnuje, żeby w domu ich nie zabrakło. Nawet kupuje opakowanie 1 kg, bo taniej, ale i tak te orzechy nie należą do najtańszych. I też nie wiem, jak je ograniczyć, bo 20 sztuk to ja ledwo poczuję, a mężulek nawet nie zauważy, że coś miał w ustach. Pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link