kasixxx 15.06.05, 22:56 Zjadlam ostatnio na kolacje cala paczke migdalow... myslicie ze to zlaamka?? ale za to nie jadlam juz nic do konca dnia, taka bylam nasycona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maghda81 Re: PRZESADA 16.06.05, 10:55 Nie zalamuj sie, ja przez ostatnie 2 dni "szalalam" z migdalami i orzeszkami arachidowymi!!!I mialam przez to strasznego dola. Dzsiaj obudzilam sie z nowymi checiami do plazowania i zapominam o grzeszkach i mysle pozytywnie, Ty tez tak mysl..)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
markizza Re: PRZESADA 17.06.05, 10:45 jak na razie chceci na orzechy i mogdaly nie mam Za to na slodkosci owaszem - marze o ciescie z truskawkami, ale jeszcze sie opieram. Odpowiedz Link
abra.cadabra Re: PRZESADA 17.06.05, 12:15 załamkę to ja zaczynam mieć, kiedy czytam posty w tym stylu. po kiego grzyba tak się zamęczać i wiecznie, nieustannie, obsesyjnie myśleć o żarciu!?! może idź i książkę w końcu przeczytaj. na pewno od tego nie da się przytyć! jedyny skutek uboczny może być taki, że się zmądrzeje... kasixx, kobieto, patrzę na te twoje posty i myślę sobie, że ty się chyba cholernie nudzisz... rano, w południe, po południu, wieczorem, późnym wieczorem - cały czas przybywa twoich pytan na tym forum. a wszystkie na jedno kopyto. otwierasz lodówkę i za każdym razem pędzisz pytać nas, czy wolno ci coś zjeść? to jest dopiero PRZESADA! więcej rozsądku życzę... Odpowiedz Link
marcelina1968 Re: PRZESADA 17.06.05, 12:22 psssst. ciszej bo cię wyśle do psychiatry, mnie juz wyslala ! Odpowiedz Link
abra.cadabra Re: PRZESADA 17.06.05, 12:41 spoczko! )) ja jestem psychiatrą i widzę, kto tu ma psychopatologiczne objawy, a kto nie. ty z pewnością nie jesteś zagrożona pozdrowionka Odpowiedz Link
anatemka Re: PRZESADA 22.06.05, 14:25 abracadabra, obsesji się nie potępia, obsesję się leczy))))) Odpowiedz Link