Dodaj do ulubionych

09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘCIA

09.08.05, 09:48
CZESC DZISIAJ ZACZYNAM!!
lat 27,waga 70 wzrost 168cm
I dzień Ś: serek figura z pomidorem,szczypiorkiem,rzodkiewką,papryką +mięta
do popicia
O:kabanosy drobiowe+pomidor z cebulką
K:sałatka grecka (pomidor,ser feta,cebulka,świeża bazylia i zioła
prowansalskie)

DZiewczyny jak chcecie to sie przyłączcie możemy razem tu wpisywac co jemy i
ile nam ubyło wagi !!
Obserwuj wątek
    • m_zielona I dzień wcale nie jest taki łatwy ;-)) 09.08.05, 16:49
      Witam ! Ja dziś także jestem I dzień na tej dietce tak więc zaczynamy razem smile
      Ciekawe jakie będziemy miały efekty... A jak znosisz "trudy" dnia pierwszego ?
      Pozdrawiam !
    • monikaa2 Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 09.08.05, 20:53
      czesc dzisiaj dobrze sie czułam a ty ??
      jutro zjem
      S: FIGURA Z AROMATEM I KAWĄ, jajecznica ze szczypiorkiem
      O kurczak wędzony z serem krówka śmieszka light,pomidor+cebulka
      przekąska to zawijasek (sałata serek ,papryka)
      K sałatka grecka
      oczywiście woda ,mieta
      • m_zielona Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 10.08.05, 09:50
        U mnie ok, chociaż ochota na słodką bułeczkę jeszcze mi nie przeszła,
        niestety ... Pozdrawiam !
    • monikaa2 Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 11.08.05, 10:47
      dzisiaj 3 dzień czuje sie super nawet tak jak bym była lżejsza nie taka obżarta
      moja waga chyba jest popsuta bo ciągle wskazuje 70 a ważyłam sie w aptece to
      waże 68 podaje menu
      ś serek piątnica light +pomidor,szczypior,rzodkiewka
      o kurczak z rożna+ surówka z kiszonej
      k sałatka grecka
      • m_zielona Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 11.08.05, 13:08
        A ja wręcz przeciwnie - wcale nie czuję się lekko. Nie wiem czemu, ale bolą
        mnie nogi tj. łydki i ciężko mi chodzić. Do tego zjadłam już wszystko co na
        dziś sobie przygotowałam - to chyba jakiś kryzys dnia trzeciego ... smile)
        Pozdrawiam - oby wytrzymać do jutra !
        • malutka1609 Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 11.08.05, 20:27
          Hej Dziewczyny ja tez plazuje od poniedzialku ale dzisiaj naprawde
          nagrzeszylam! :o( Wracam z pracy a tu mama czeka na mnie z plackami
          ziemniaczanymi! I jak tu sie oprzec? Wchlonelam az 6 i teraz mi smutno :o(
        • piaget11 Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 12.08.05, 08:18
          wiesz co, może Ci brakuje potasu - stąd te bolące łydki... spróbuj pić sok
          pomidorowy, może pomoże smile
          a co do dnia trzeciego - u mnie zawsze jest najgorszy, wiem z doświadczenai smile)
          pozdrawiam i życzę miłego plżowania
    • monikaa2 Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 12.08.05, 10:03
      cześc!! nie łamcie sie dziewuchy ja sobie tak postanowiłam że musze bo zawsze
      przy jakiejść diecie sie złamałam i tak sobie tłumaczyłam musze 5 tylko
      schudnąć to nie dużo zaczne od poniedziałku a masa urosła i teraz 15 musze
      zchudnąć już nie moge sobie odpuszczaś musze sie trzymać wy też zżucajcie
      zbędny balast puki jest małao !!!!!!!!
      ś serek wiejski +pomidor,szczypior+rzodkiew
      o makrela wedzona
      k mocarella +pomidor i świerza bazylia
      DZIEWCZYNY WCZORAJ WYSZEDŁ MI DANIO WANILIOWY PRZEŻ PRZYPADEK
      SEREK FIGURA 3%,DANONA JOGURT NATURALNY BEZ CUKRU,3,4 KROPLE AROMATU
      WANILIOWEGO ,6,7 CUKIERECZKÓW SŁODZIKA
      ZMIESZAC TO WSZYSTKO I GOTOWE (TYLKO SŁODZIK ROZGNIEŚĆ PYCHA JAK DANIO WANILIOWE
      • m_zielona Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 12.08.05, 11:28
        Czytając Wasze jadłospisy doszłam do wniosku, że ograniczacie ilość posiłków do
        3 - czy rzeczywiście nie jecie przekąsek o których mowa w książce dr Atkinsa ?
        Jest tam napisane że można zjeść 6 posiłków i wogóle nie ograniczać sie co do
        ilości zjadanych porcji - czy rzeczywiście najadacie się do syta i chudniecie ?
        Czy jednak ograniczacie wielkość porcji ?
    • monikaa2 Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 13.08.05, 09:14
      czesc dzisiaj już 5 dzień huurrrrrrrrrraaaaaaa! narazie wytrzymuje i nie
      brakuje mi chleba ziemniaków czy makaronów ale nadal tesknie za
      słodyczami,pizzzą
      dzisiaj mam w planach
      Ś serek piątnica 3%+pomidor,rzodkiew,szczypior,herbatka ze słodzikiem+cytryna
      O: mocarellaz pomidorem+bazylia a jak będe na mieście to przegryze kabanosy
      K kakao+ deserek (serek danio wanilia domowej roboty )
    • monikaa2 Re: 09.sierpień START ! MÓJ JADŁOSPIS I OSIĄGNIĘC 14.08.05, 10:29
      witam !
      6 dzień schudłam 2 kg taka jestem szczęśliwa ale byłam na dyskotece i piłam
      wódke żeby nie było cukru piłam drinki wódka z wodą i dużą ilością cytryny no i
      jak wracałam o 5 rano to kupiłam sobie kabanosy ale naprawde kiszki marsza
      grały
      S jajecznica z 2 jaj , serek niby danio ,herbata
      o bigos z mięskiem
      k mocarella + pomidor i świerza bazylia
      przekąska kakao

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka