seurasaari 26.08.05, 22:38 kawa 2 cukierki alpenki kapusta z mieszanką faslowo-grochową 2 brzoskwinie ale kradzione więc nie tuczą jajecznica z 2 jaj i pomidor było jeszcze troszeńkę gołąbka ale to tak w okruszkach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seurasaari Re: Nasze Menu po urlopie! 27.08.05, 22:23 kawa kilka kawałków czekolady 0% i garstka orzeszków laskowych deser z serka homogenizowanwgo 0 % olejku waniliowego i słodzika smażona pierś kurzęcza z pieczarkami orzeszki Odpowiedz Link
sikra Re: Nasze Menu po urlopie! 28.08.05, 16:07 A co to ma być? strajk? Mam nadzieję, że nie głodowy, bo zostaną z Ciebie ości he he. Mało warzywek, a miała być fasolka!!!!!! Odpowiedz Link
seurasaari Re: Nasze Menu po urlopie! 28.08.05, 21:46 kawa jajecznica z odrobiną cebuli fasolka szparagowa z serem topionym light oczywiście i... Lyżka ziemniaków 4 małe zawijaski z szynki indyczej i papryki orzeszki lody wiem wiem!!! no ... nic nie wymyślę na swoje usprawiedliwienie achhh te lody... Odpowiedz Link
seurasaari Re: Nasze Menu po urlopie! 29.08.05, 23:30 kawa jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorem serek 0% z olejkiem waniliowm słodzikiem i orzeczami włoskimi serek wiejski z ogórkiem i papryką malo ? i malo urozmaicone? to proszę dalej! kawleczek bułeczki słodkiej i 2 pierożki z kapustą i grzybami! niestety! nooo wstyd poprostu! Odpowiedz Link
seurasaari Re: Nasze Menu po urlopie! 30.08.05, 23:17 kawa deser z serka 0% itd zupa szczawiowa z 2jajami i piersią kurzęczą kawałek czekoladki i migdały no... a gdzie Zandarm się podziewa?? Odpowiedz Link
sikra Re: Nasze Menu po urlopie! 31.08.05, 07:32 jestem, jestem, nie ma tak dobrze, coś tu dzisiaj cieniutko!!!!! Odpowiedz Link
seurasaari Re: Nasze Menu po urlopie! 01.09.05, 22:54 31 08 kawa jajko i odrobinka barszczu białego twester z KFC (czerwona jak burak jestem w czasie pisania takich rzeczy!) migdały Odpowiedz Link
seurasaari Re: Nasze Menu po urlopie! 01.09.05, 22:56 kawa jajko pomidor 4plastry szynki drobiowej ziemniaki i jajko sadzone jajko gotowane i znów niestety trochę ziemniaków migdały Odpowiedz Link
sikra Re: Nasze Menu po urlopie! 31.08.05, 07:30 taaaaaaak, teraz mi sie podoba he he a te dwa pierożki, można uznać jako wstep do II fazy))) Odpowiedz Link