spragnienie 10.05.06, 15:10 Dziewczyny. Ile liczycie sobie wiosen? To pytanie z sufitu, ale milo wiedziec z kim plazuje. Oczywscie, o ile wiek mowi cos o nas. Ja mam 26 lat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katty_w Re: wasz wiek 10.05.06, 15:18 Ja tez mam 26 lat. Pozwodzenia wszystkim plażowiczkom życzę Kasia Odpowiedz Link
martula100 Re: wasz wiek 10.05.06, 16:24 ja 22 na lazy od 28.03.205!!! jest mi bardzo dobrze z tym jedzonkiem Odpowiedz Link
raszelika Re: wasz wiek 10.05.06, 18:10 28 zaokrąglając - bo skończe dopiero w grudniu, a w tym wieku (ups!) chyba się już nie zaokrągla??? na plaży od 1 maja... (wcześniej na pierwszej fazie - początek kwietnia do świąt...potem efekt jojo - wcale nie przez mazurki...raczej poświąteczne przybranie na wadze, cholera wie dlaczego??? SAMO SIĘ PRZYTYŁO PS.Dziewczyny! uzaleznilam się od forum!!!!obiecalam sobie zagladac tu tylko wieczorem...ale zagladam tu, zamiast do lodówki...wracam do pracy.... Moze to jednak lepsze uzaleznienie niż od jedzenia, pojadania???? Fajnie, że jesteście))) Odpowiedz Link
1dycha Re: wasz wiek 10.05.06, 20:12 Raszelika... chyba też coś wiem o uzależnieniu od forum)) Ale dzięki temu nie zjadłam chlebka (pełne ziarno)), bo najadłam się od stukania w komputerek))))) ------------- Musi się udać Odpowiedz Link
piaget11 Re: wasz wiek 11.05.06, 14:04 ja też jestem uzależniona, teraz jestem w II fazie ale jakoś tak na bakier... ale na forum jestem ponad rok ale dobrze, przynajmniej nie jedno widziałam i nie jedno mogę podpowiedzieć ) Odpowiedz Link
dorcia1233 Re: wasz wiek 10.05.06, 18:11 witam!!! ja mam 25 latek i od 27.02.2006r na plazy powodzenia i wytrwalosci(sobie tez) Odpowiedz Link
ami51 Re: wasz wiek 10.05.06, 21:15 39 lat i czuję się przy Was...młodo... [na plaży od 1marca (2tyg=6,5kg), kontynuacja DCambridge (dalsze 6kg), potem czas świąt i długiego weekendu (na wadze żadnych śladów in plus mimo "radości życia"), powrót na plażę 8maja...] "pomaga" mi Therm Line pozdrowienia A Odpowiedz Link
pyziulka Re: wasz wiek 11.05.06, 11:37 Ja ma 22 lata. Na diecie - pierwszej w życiu - jestem od 8 maja Odpowiedz Link
czarindia Re: wasz wiek 11.05.06, 13:54 Witam!Nie miałam okazji się przywitać,więc zacznę od tego wątku Mam 23lata i jest to moja druga dieta-zaczełam 2 dni temu.Pierwsza moja dieta polegająca na liczeniu kalorii skończyła się anoreksją i totalnym efektem jo-jo Mam nadzieję,że teraz sie uda-przez ostatni rok-od ślubu strasznie przytyłam i muszę coś z tym zrobić Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
melisa82 Re: wasz wiek 18.05.06, 12:31 ja licze sobie 24 wiosen. ale jak mawia moj tat zim dopiero 23 bo urodzilam sie w kwietniu Odpowiedz Link
madziuus Re: wasz wiek 24.05.06, 08:04 hmm ja mam 16 lat ;d;d muszę schudnąc do wakacji idzie dobrze;d oby nei zapeszyć Odpowiedz Link
anatemka Re: wasz wiek 24.05.06, 08:53 33 lata na plaży od początku marca, a od poniedziałku znowu na I fazie. Odpowiedz Link
1dycha Re: wasz wiek 24.05.06, 09:25 hmm.. czekam na odważnego co założy wątek "wasza waga";/ Odpowiedz Link
spragnienie ;-) - dyszka 24.05.06, 10:11 Ja sie nie odwaze. To byl zawsze dla mnie temat tabu. Choc z drugiej strony... Odpowiedz Link
kiddo Re: wasz wiek 24.05.06, 10:36 To i ja sie przywitam Mam 26 lat, 162cm wzrostu i 55 kg. Wiem, że to w sumie żadna nadwaga, ale pomyślałam, że przy tym, ile się ruszam (bieganie, które kocham, basen, ćwiczenia, w wakacje narty i windsurfing) - powinnam dużo lepiej wyglądać i być może niweczę efekt który daje sport przez jedzenie bez sensu tuczących rzeczy. Na diecie SB jestem od tygodnia i jest nieźle fajna ta dieta! Poza tym przypuściłam zmasowany atak na fałdki - ćwicze 2x dziennie 8 ABS (na pupe i na brzuch), prawie codziennie bieganie albo basen (dodatkow biegam z takim pasem nerkowym na brzuchu - jak wracam z biegania to ten pas można wyżymać, więc takie wypocienie w okolicach brzucha też chyba coś daje, co nie? aha, i jeszcze łykam L-Karnitynę (podobno w połączeniu z ruchem daje dobre efekty), no i jestem na DCB pozdrawiam i bede sie odzywać, bo na razie podczytywałam Was tylko od tygodnia Odpowiedz Link
1dycha do kiddo 24.05.06, 10:49 hej kiddo, czy 8abs na pupę obciąża kolana? i czy jesteś w stanie przesłać mi ćwiczonka? wiem, że jest mnóstwo wątków o 8abs na innych forach, ale jakoś nie udało mi się nigdy ani ściągnąć tych ćwiczeń ani dostać odpowiedzi jakoś postaram się zrewanżować Odpowiedz Link
kiddo Re: do kiddo 24.05.06, 11:25 czesc nie jestem ekspertem, ale na 99% te ćwiczenia NIE obciążają kolan, ani w ogóle niczego (w przeciwieństwie niestety do biegania). Jak powtarza prowadzący: "These exercises are safe, effective and fun" Niestety, w tej chwili nie jestem w stanie podać Ci namiarów na ten filmik - ściągnęłam go (bezpłatnie) z pół roku temu ze strony, do której linka znalazłam na Forum Uroda. Powinnam gdzieś mieć tego linka w domu w Outlooku, bo wysyłałam go koleżance, więc spróbuje odszukać i tu wkleić jak wróce z pracy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kiddo Re: do kiddo 24.05.06, 21:32 no niestety, nic z tego filmik został już usunięty z tego serwera, z którego go ściągałam (bo to było w styczniu). o wysłaniu go mailem też raczej nie ma mowy, bo jest za wielki. Mogę Ci tylko poradzić, żebyś weszła na forum Fitness albo Uroda i wpisała w wyszukiwarkę "8 ABS" - na pewno znajdziesz jakieś aktualne namiary na to.. pozdrawiam! Odpowiedz Link
1dycha Re: do kiddo 25.05.06, 11:17 Dzięki kiddo, regularnie przetrzepuję te fora i szukam jak znajdę linka to tu wkleję dla innych dziewczynek też Odpowiedz Link