marcia555 18.10.06, 09:30 Witam!Jestem tu nowa...mam takie pytanko,a mianowicie...czy jak przedłuże pierwsza faze to uda mi sie wiecej schudnąc...czy juz ktos tego próbował i z jakimi wynikami...bardzo dziekuje za udzielenie odpowiedzi...pozdrawiam ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: Przedłużenie fazy I 18.10.06, 20:26 to zalezy od organizmu, ale jest duze prawdopodobienstwo ze uda sie szybciej schudnac tylko pamietaj ze nie mozna 1 fazy przeciagac dluzej niz ponad 4 tygodnie Odpowiedz Link
justynam24 Re: Przedłużenie fazy I 19.10.06, 08:01 oczywiscie na pierwszej fazie szybciej sie chudnie...ale pozniej nie wykluczone ze druga faza nie bedzie dawala zadnych efektow a nwwet moze organizm zareagowac przybieraniem na wadze. Ja 2 lata temu kiedy poznalam ta diete I faze stosowalam bardzo dlugo...odbilo sie to pozniejszym objadaniem. Tak wiec ostroznie Lepiej zaczac II faze ale co jakis dzien jesc zgodnie z I faza Powodzenia Odpowiedz Link
marcia555 Re: Przedłużenie fazy I 20.10.06, 09:24 Bardzo dziękuję za odpowiedzi...przedłuże pierwszą faze o tydzien,a potem druga...jak cos nie będzie działac przecież zawsze mogę wrócic dopierwszej...a jak z wami wynikami odchudzania tą dietką??? Pozdrawaiam)) Odpowiedz Link
czarna.mambaa Re: Przedłużenie fazy I 20.10.06, 10:09 ja planuje 3 fazze pociagnać przezz 3 tygodnie a pozniej przejsc na 2 bo na 2 malo co chudne bez obaw mozesz troche przedluzyc Odpowiedz Link
madziuus Re: Przedłużenie fazy I 20.10.06, 16:16 u mnie jest w porzadku, ja jestem na diecie juz dobre pare miesiecy .. nei chudne juz od dawna tlyko teraz trzymam wage prawde mowiac moglabym juz zakonczyc ta diete ale tak sie przyzwyczailam ze poprostu nie p otrafie juz jesc t ak jak dawniej, nie wyobrazam sobie zebym np mogla zjesc BATONIKA albo biala bulke;/;d;d zycze Ci powodzenia Odpowiedz Link
marcia555 Re: Przedłużenie fazy I 22.10.06, 19:17 a ile madzius schudłas i przez jaki czas???mega buzka i dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link
madziuus Re: Przedłużenie fazy I 22.10.06, 20:44 nie wiem nawet dokladnie, gdzies z 8-10 kg waga sie wacha diete zaczelam chyba na poczatku maja:] Odpowiedz Link