madziuus 08.12.06, 20:57 cos fajnego na co wlasnie sie natknelam taka zasada... Zasada brzmi: Urozmaicenie (posiłków) Umiarkowanie (w jedzeniu i piciu) Uregulowanie (systematyczność w jedzeniu) Uprawianie (np. sportu, działki) Unikanie (używek, nikotyny) Uśmiechnij się !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Zasada 6"U" ;) 08.12.06, 21:00 fajne te zasady, prawie sie moge zastosoawac a czy cos innego tez mozna uprawiac Odpowiedz Link
elmeka Re: Zasada 6"U" ;) 08.12.06, 22:22 o to moza powiedziec ze ja te zasade uznaje tylko czasami z tym ostatnim jest problem jak mamcia mnie wqrzy np tak jak przed chwila Odpowiedz Link
madziuus Re: Zasada 6"U" ;) 09.12.06, 23:58 a ja nie przestrzegam zadnej z tych zasad;/ ;d Odpowiedz Link
ania838 Re: Zasada 6"U" ;) 10.12.06, 07:56 Świetna zasada - zebym ją jeszcze stosowała to byłoby cudnie U mnie np. wygląda to tak: - Moje posiłki są chyba mało urozmaicone - bo jak to mówią moi koledzy z pracy "co Ty same serki wiejskie jesz?Jesz jeszcze coś innego??""hihihiih - umiarkowanie na ogół występuje, ale.....wczoraj np. 2 parówy na wieczór z chlebkiem zjadła.....a dzisiaj załamka jak o tym myślę - uregulowanie - tu prawie bez zarzutów - uuuuuuuuu uprawianie to wogóle mi nie idzie - działki nie ma, ćwiczyć mi się nie chce samaj (od stycznia aerobik), a chłopa na stałe tez nie mam toteż jego równiez nie mogę uprawiać ;P - używki - nie palę, od kawy potrafię się powstrzymać, chyba najgorzej z alkoholem, ale nad nim już pracuję i chyba w miare dobrze im wychodzi - "Uśmiechaj się" - to wychodzi mi w 99% i ten punkt podoba mi sie najbardziej W sumie jak troszke nad soba popracuje to będę idaełem "Zasady 6 U" Odpowiedz Link
1dycha Re: Zasada 6"U" ;) 11.12.06, 10:23 Ja uważam, że przedostatnie U to są właśnie Używki.. Unikać to se można po prostu przytycia, che che. Odpowiedz Link