Dodaj do ulubionych

proszę o opinie...

04.02.07, 10:29
czy jest możliwe abym schudła minimum 8 kg w dwa miesiące przy stosowaniu
Diety SB i takich codziennych ćwiczeniach:
* jazda na rowerze - 1 h +/- 30 minut
* skakanka - 1200 razy +/- 200 podskoków
* brzuszki - 500
* hula hop - 1 godzina +/- 15 minut

Proszę was o szczerą opinie, bardzo mi zależy żeby tego dokonać, tylko nie
chce się nastawić na coś jest niewykonalne. Udało się komuś schudnąć tyle w 2
miesiące??
Obserwuj wątek
    • gosia152 Re: proszę o opinie... 04.02.07, 13:17
      jest to jak najbardziej możliwe; możliwe też ze schudniesz trochę mniej lub
      więcej, bo wszystko zależy od twojego organizmu, ale myślę ze na spokojnie tyle
      schudniesz, nawet bez cwiczeń, jesli wszystko jest ok
      • madziuus Re: proszę o opinie... 04.02.07, 13:29
        no pewnie ze jest mozliwewink i jestem pewna ze schudniesz te 8 jak i nie wiecejtongue_out
        a z jakiej wagi i przy jakim wzroscie to ma byc?
        • ciuwar Re: proszę o opinie... 04.02.07, 14:38
          Przy wroscie 170 cm waże 73 kg sad
          chciałabym chociaż na początek schudnąć do 65 kg...

Dzięki za wasze słowa, podbudowały mnie one wink
          • julca2 schudniesz 04.02.07, 15:59
            oczywiscie i wcale nie musisz sie katować tymi cwiczeniami, przestrzegaj diete.
            Cwiczen jak za duzo to tez nie dobrze i mozna sie przeforsowac, niepotrzebnie
            zupełnie. Wystarczajaco mozesz sobie robic codziennie jedno z wymienionych
            cwiczen. Apowiedz te 500 brzuszkow to w jeden trening chcesz robic? Trzeba tez
            zauwazyc ze przey 1f SB mozesz nie miec tyle sil co zawsze,bo weglowodanow w
            diecie malo.
            • ciuwar Re: schudniesz 04.02.07, 16:28
              na raz to bym nie dała rady. Robie po 50-100 na raz, ale w czasie ich robienia
              robię sobie chwilę oddechu.

Wiem, że ćwiczeń jest dużo, ale na razie daje radę, jak na cos juz nie mam sily
              to robie przerwe.
              Teraz mam ferie na uczelni wiec moge tyle robic, ale w momencie pojscia do
              szkoły myśle żeby zmniejszyć ilość ćwiczeń do połowy...

Aha muszę dodać, że ta tych ćwiczeń nie robię na raz tylko rozkładam sobie na
              cały dzień wink
              • madziuus Re: schudniesz 04.02.07, 17:27
                mysle ze nawet nie musisz sie katowac cwiczeniamiwink
                • julca2 cwiczyc nie musisz ale polecamy:) 04.02.07, 18:16
                  no nie ma jak ruch, jak masz czas to cwicz, mysle ze nie zaszkodzi. Pytałam o
                  te brzuszki to pytałam bo myslalam, ze robisz serie z chwila przerwy w jednym
                  ciagu...polecam szóstke Weidera na brzuszek
                  • ciuwar Re: cwiczyc nie musisz ale polecamy:) 04.02.07, 19:14
                    podchodziłam już do 6 Weidera, ale po 10 dniach nie dałam rady...
                    Nie wiem czemu, ale łatwiej mi jest robić brzuszki niż ćwiczenia z 6 Weidera,
                    ale może jak już będę wyćwiczona to podejdę jeszcze raz wink
                    • ciuwar Re: cwiczyc nie musisz ale polecamy:) 04.02.07, 19:16
                      Niektórzy straszą mnie że jesli tak szybko schudnę te 8 kg to później przytyję
                      jeszcze więcej sad

Ale dziękuje wam, za potrzymanie mnie na duchu wink
                      • madziuus Re: cwiczyc nie musisz ale polecamy:) 04.02.07, 20:02
                        nie przytyjesz jesli po diecie nie rzucisz sie od razu na jedzenie ;]
                        • ciuwar Re: cwiczyc nie musisz ale polecamy:) 04.02.07, 21:12
                          i nie zamierzam się rzucić, nie po to teraz tak walczę o swoją wymarzoną wagę wink
                          • madziuus Re: cwiczyc nie musisz ale polecamy:) 05.02.07, 07:43
                            a wiec nie przytyjesztongue_out
                            • zmokla_kurka Re: cwiczyc nie musisz ale polecamy:) 17.02.07, 16:54
                              8 kilo w dwa miesiace to tak akurat optymalnie,1 kilo na tydzien,a tak sie
                              zaleca przeciez,0.5-1 kg na tydzienwink Takze spoko luzik,zycze powodzenia;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka