lumidee23 22.03.07, 19:45 serek wiejski chudziutki z cebulka pomidorkiem herbata lipton linia i harmonia obiad mała rybka makrela plus brokuły kolacja taka jak sniadanie plus dwa liscie sałaty i dwa plasterki piersi z kurczaka szynki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: dzisiejsze menu prosze o ocene:) 22.03.07, 20:29 ładnie ładnie tylko mało.. zazdroszcze Odpowiedz Link
madziuus Re: dzisiejsze menu prosze o ocene:) 29.03.07, 20:38 zazdroszcze ze tak malo jesz Odpowiedz Link
lumidee23 Re: dzisiejsze menu prosze o ocene:) 22.03.07, 21:43 Magdusia a czego ty mi zazdroscisz ja mam slonko niedoczynnosc tarczycy wlasnie skonczylam cwiczyc pol godzinny fittness i boje sie ze mimo tego ze przestrzegam diete i cwicze nie podziala to na mnie przez ta glupia tarczyce Odpowiedz Link
tort_czekoladowy Re: dzisiejsze menu prosze o ocene:) 29.03.07, 19:35 moje menu: sniadanie: 5 stopionych plasterkow sera zoltego szkoła guma do zucia, woda mineralna obiadokolacja: łosoś pieczony w ziołach na szpinaku szklanka gorącego mleka Odpowiedz Link
tort_czekoladowy Re: dzisiejsze menu prosze o ocene:) 29.03.07, 19:36 sory do obiadu jeszcze 10 orzechów brazilijskych zawinietych w plaster sera żóltego objadłam sie tym łososiem bo za duzo go zjadłam eh ((((((((( Odpowiedz Link
julietkicks tarczyca 29.03.07, 20:27 ja akurat mam tarczycę w porządku,za to moja matka i babcia biorą leki,kiedyś ja byłysmy razem na cambridge one chudły szybciej ode mniea wiem,że biorą leki na niedoczynność.. a jadłospis spoko,pomidorek 1 dziennie,sałaty nie ma co liczyć,generalnie polecam więcej białka z chudego mięska i rybek bardziej niż z nabiału Odpowiedz Link
zycie_bez_zycia Leki na tarczyce 04.04.07, 12:26 A bierzesz leki na tą niedoczynność?? Jeśli nie to powinnaś. Uzupełniają poziom hormonów, poprawiają samopoczucie i zapobiegają powikłaniom, np. zespołowi hashimoto. To bardzo ważne. Jeżeli nie bierzesz leków, to idź do endokrynologa, zrób badania... Jeśli bierzesz leków, to nie powinnaś się martwić, że niedoczynność będzie przeszkodą w zrzucaniu kilogramów. Odpowiedz Link
monikinda za malo jecie 04.04.07, 20:14 jesli sie tym najadacie to spoko, ale jestescie glodne to mozna zjesc cos wiecej dozwolonego, przeciez nie chodzi tu o liczenie kalori, ja bym z glodu umarla po salacie Odpowiedz Link
ka-sha1 melduje grzecznie 06.04.07, 08:23 musze sie pochwalic ze jestem juz na 2f 5 tydzien jak dotad jeden grzeszek na koncie (biala bulka - ale dwa tygodnie temu i juz ja odpokutowalam) moj dzisiejszy jadlospis 9.30- jogurt danone shape malinowy+ jabluszko 12.30 - serek riccota z pomidorkiem i szczypiorkiem 16.00 - losoc na oliwie z surowka z bialej kapusty 17.30 - kakao z aromatem waniliowym taki mam plan na dzis pozdrowionka i jedzcie kobitki bo tu nie chodzi o glodowke!!! Odpowiedz Link