1dycha 27.02.08, 21:56 Raszelika, zaglądasz tu jeszcze czasem? Napisałam do ciebie na priva. Pozdrawiam, Dyszka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: do Raszeliki 05.03.08, 09:19 1dycha co u Ciebie? ja dzisiaj probuje wrocic na 1 , ostatnio mi to wogole nie wychodzi .. Odpowiedz Link
madziuus Re: do Raszeliki 05.03.08, 18:59 przytyłam parę kilo ale to pewnie dlatego że mam sporo problemów, lecze się na bulimię i na depresję .. Odpowiedz Link
ceres9 Re: do Raszeliki 06.03.08, 15:41 oj madzius bulimia to powazna sprawa,dobrze ze sie leczysz i ze nie jestes z tym sama glowa do gory bedzie dobrze a na depresje to moge doraznie zaraz cos zapodac hmm niech pomysle;]] Ida trzy tampaksy przez pustynie i spiewaja:"BYLO NAS TRZECH W KAZDYM Z NAS INNA KREEW..." Odpowiedz Link
raszelika Re: do Raszeliki 20.03.08, 16:35 no wlasnie nie zagladam za czesto, wiec odkrylam ten mail jak list w butelce Wiadomosci na Priva nie dostalam(( Napisalam dzis do Ciebie na WP i gazetowego... Mam nadzieje, ze sa wciaz aktualne! Pozdrowienia, Odpowiedz Link
raszelika Re: do Raszeliki 20.03.08, 16:35 no wlasnie nie zagladam za czesto, wiec odkrylam ten mail jak list w butelce Wiadomosci na Priva nie dostalam(( Napisalam dzis do Ciebie na WP i gazetowego... Mam nadzieje, ze sa wciaz aktualne! Pozdrowienia, Odpowiedz Link