askake 03.03.08, 11:47 Dzis zaczynam diete "South beach". Jesli ktos z Was zaczyna lub jest w trakcje lub skonczyl ta diete, prosze o wskazowki i wsparcie!!! Mielgo poniedzialku zycze!! I samych dobrych wiadomosci w tym tygodniu!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: Dzis zaczynam!!! 05.03.08, 09:18 to ja dzisiaj zaczynam ale wątpię czy wytrwam Odpowiedz Link
askake Re: Dzis zaczynam!!! 06.03.08, 09:39 Wytrwasz...a dlaczego nie!!! Powiem szczerze ze jestem pod wrazeniem tej dietki...nie chodze glodna...jem pyszne jedzonko!!!! Polecam babeczki jarzynowe!!! Pychotka!!! Nie nastawiaj sie negatywnie tylko uszy do gory i do przodu!!! Pozdrwiam Odpowiedz Link
szalicja Re: Dzis zaczynam!!! 06.03.08, 10:05 Ja też wystartowałam w poniedziałek. To już drugie podejście na serio. Poprzednio schudłam 15 kg w krótkim czasie, ale jak zaczęłam jeść po staremu to się troszkę wróciło. A teraz to aż strach powiedzieć bo nawet bałam się wejść na wagę. Dziś się odważyłam i jest +6. A potem też jeszcze z 6 muszę stracić. No to bądźmy twarde bo wiosna bliziutko! Trzymam kciuki Odpowiedz Link
madziuus Re: Dzis zaczynam!!! 06.03.08, 11:25 ja pierwszy raz na SB bez problemu wytrwałam dobre kilka miesięcy, a teraz wytrzymuje po 3 dni i koniec Odpowiedz Link
askake Re: Dzis zaczynam!!! 06.03.08, 16:14 Ile schudlas przez te miesiace??? I ile musisz teraz zrzucic???? Odpowiedz Link
askake Re: Dzis zaczynam!!! 06.03.08, 16:19 wow!!! Dobra jestes!! Tez mi sie marzy 15 kg!!! Mozesz napisac w jakim czasie sie Tobie udalo za pierwszym razem!!! Tearz masz tylko 12!! Dasz rade Lato idzie wiec nie ma to tamto!!! Trzeba brac sprawy w swoje rece!! Mocno trzymam kciuki!! Odpowiedz Link