siska84 08.03.08, 21:50 Jutro czyli w niedzielę zaczynam dietę...w grupie raźniej więc zapraszam wszystkich chętnych...jutro start A więc co na śniadanie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: Kto się przyłączy 09.03.08, 10:11 ja zaczęlam parę dni temu ale trzymam kciuki buziaczki Odpowiedz Link
ceres9 Re: Kto się przyłączy 09.03.08, 10:25 duzo mozliwosci masz poczawszy od jajek w kazdej postaci:omletow,jajecznic,jaj sadzonych itp poprzez sery biale odtluszczone,sery wiejskie 3%,jogurty naturalne 0% konczac na roznego rodzaju salatkach;] Odpowiedz Link
lil-ka Re: Kto się przyłączy 09.03.08, 18:31 powodzenia!! a co do jajek.... mój tatus wczoraj...tydzien temu kupiłem 30 jajek i co? i juz tylko 3 zostały? kto to je? oczywiscie nie zjadłam sama wszystkich, ale jednak widac, ze idzie ich duzo wiecej niz kiedys Odpowiedz Link
douchee Re: Kto się przyłączy 09.03.08, 18:36 U nas jest to samo! Niedługo dojdzie do tego, że codziennie będziemy dyszkę kupować, bo jak nie ja zjem, to zawsze znajdzie się ktoś inny chętny. Nie kupujemy większych ilości, bo mamy zamówione 90 jaj i na nie czekamy, więc nie chcemy robić sklepowych zapasów. Odpowiedz Link
lil-ka Re: Kto się przyłączy 09.03.08, 18:40 my przywiezlismy dzisiaj kupione na wsi...70 sztuk, hmmm ciekawe na jak długo tym razem Odpowiedz Link
madziuus Re: Kto się przyłączy 10.03.08, 06:49 u nas tez strasznie duzo jajek sie je ;d Odpowiedz Link
siska84 Re: Kto się przyłączy 10.03.08, 08:10 Dziewczęta czy Wy nie przesadzacie z tymi jajkami?Ja dopiero od dzis zaczynam ponieważ doszłam do wniosku,że nie dam rady od niedzieli(zwalenie rodzinki)obżeranie sie na maxa i wymiekłam Ale od dziś się biorę własnie zjadłam serek waniliowy pychotka tylko..co można jeśc w pracy? Odpowiedz Link
douchee Re: Kto się przyłączy 10.03.08, 09:21 Siska, poczytaj wątki Ja, w swoim codziennie piszę co jem, na dzień dzisiejszy jest tam jako takie menu na 6 dni. Przepisy na dani, które robię zdajduję tutaj, w przyszpilonym wątku z przpisami na I fazę. Jeśli chodzi o jedzenie do pracy - to możesz zabierać ze sobą w pojemniczku sałatki, zawijaski, plasterki chudej wędliny, pomidorka I koniecznie przejrzyj przepisy, bo propozycje tam podane są naprawdę ciekawe Odpowiedz Link