Dodaj do ulubionych

Waga - poranna, wieczorna, na czczo i bez czczo

12.03.08, 09:26
Tak z ciekawość wczoraj zważyłam się wieczorem. Rano ważyłam 56,3 - na czczo i po wypróżnieniu. W ciągu dnia zjadłam to zjadłam i wieczorem znowu weszłam na wagę. Ważyłam 56,9 kg. Dzisiaj rano znowu weszłam na wagę - na czczo, ale bez wizyty w kibelku - waga taka sama jak wieczorna, czyli po wizycie w kibelku powinnam mieć koło tych 56,3. Niestety, męczą mnie zaparcia i już jestem po śniadaniu, więc się nie dowiem, ile dzisiaj ważę ;/ Nie mniej, bardzo ucieszył mnie fakt, że między porannym ważeniem i wieczornym była tak mała różnica wadze - to jest satysfajkcjonujące smile
Obserwuj wątek
    • lenka666 Re: Waga - poranna, wieczorna, na czczo i bez czc 12.03.08, 09:30
      zaparcia są na porządku dziennym na 1 (albo w ogóle się nie chce np przez 5
      dnismile, myślę że na takie wahania nie ma co zwracać uwagi lepszym miernikiem jest
      lustro i spodniesmile
      • douchee Re: Waga - poranna, wieczorna, na czczo i bez czc 12.03.08, 10:19
        Ja akurat zwracam uwagę, bo mam "chore jelita" (zespół jelita nadwrażliwego) i dolegliwości to właśnie zaparcia lub bóle jelit (takie skórcze paskudne). No i właśnieto mam ;/ Nie jest fajne...
    • anhes Re: Waga - poranna, wieczorna, na czczo i bez czc 12.03.08, 11:04
      spróbuj może jeść więcej surowych warzyw ( jeśli możesz przy zespole
      jelita wrażliwego uncertain) np surowe brouły mają dużo błonnika i
      ułatwiają sprawęsmile dobrze robi też szklanka wody wypita na czczo,
      najlepiej jeszcze w łózku smile
      • lenka666 Re: Waga - poranna, wieczorna, na czczo i bez czc 12.03.08, 13:04
        może senes?
        • zoja.pl Re: Waga - poranna, wieczorna, na czczo i bez czc 12.03.08, 13:09
          A jak sie lepiej wazyc - codziennie, czy po kilku dniach?
          • madziuus Re: Waga - poranna, wieczorna, na czczo i bez czc 12.03.08, 15:13
            codzienne wazenie moze tylko zdolowac, nalezy wazyc sie co kilka dni
            • monikinda a ja wcinam błonnik 12.03.08, 15:22
              w tabletkach i mam spokój, p.s kiedys opisywalam ciekawą przypadłość w tym
              temacie ->to dopiero hardcore byl;-(
              • madziuus Re: a ja wcinam błonnik 12.03.08, 19:43
                na mnie blonnik nie dziala
                • nin4 Re: a ja wcinam błonnik 05.06.08, 20:51
                  na mnie też nie działała, tzn musze zjeść go naprawdę dużo, żeby w miarę
                  regularnie chodzić do kibelka. Ostatatnio znowu próbowam SB, niestety z powodu
                  zaparć, to dieta nie dla mnie. Dopiero owies i kasza pomaga, same warzywa nie sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka