mleko69 14.05.08, 12:16 Na śniadanie zjadłam jajecznicę z pomidorkiem i cały serek wiejski, popijając kawą. na razie mam sporo wątpliwości co do niektórych produktów. Mogę na przykład jeść ryby z puszki ? dokładniej sałatkę z tuńczyka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniak7 Re: Zaczynam od dziś. :) 14.05.08, 16:24 Ja jem ryby z puszki, ale powiem szczerze, ze tez sie zastanawialam czy mozna. Odpowiedz Link
ceres9 Re: Zaczynam od dziś. :) 14.05.08, 16:36 musicie zobaczyc na sklad,czy nie ma nam jakis niedozwolonych produktow najgorszy z mozliwych to ofkoz cukier,czesto niestety jest...;/ Odpowiedz Link
moniak7 Re: Zaczynam od dziś. :) 15.05.08, 10:23 Jezeli jest cukier to szczypta na puszke. Najwazniejsze, ze nie zjadam juz do tego wielkiej kromki chleba a jedynie plasterek chudego sera. Chudne, wiec jest ok. Nie przejmuje sie tak bardzo drobiazgami. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lubimtia Re: Zaczynam od dziś. :) 16.05.08, 08:32 Lepiej nie jeść jednak produktów które choć troche zawierają zakazane składniki. Są puszki które są dla nas dozwolone. Np. Tuńczyk Lisner-w sosie własnym. Odpowiedz Link