achran Re: Dieta proteinowa 17.08.09, 19:30 ja przeszlam 5 dniowa faze uderzeniowa (spadek rzedu 3-4kg)pozniej zrobilam 2 dni nastepnej fazyi na kolejne 2 chcialam przejsc znow na samo bialko jak nakazuja zalozenia diety ale pod koniec dnia sie poddalam.na widok jogurtu robilo mi sie niedobrze i przeszlam poprostu na south... podobno dieta skuteczna ale zdecydowanie dla mnie nie do przejscia... Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Dieta proteinowa 21.08.09, 00:02 Ja wlasnie koncze II faze. Zaczelam 21 czerwca, uderzeniowa trzymalam 6 dni, potem przeszlam do II fazy, najpierw systemem 3 dni protein na 3 dni warzyw i protein, potem 5/5. We wtorek wchodze do III fazy. Na dzien dzisiejszy spadek wagi 7.9kg, bez wiekszego wysilku. Do zrzucenia mialam ok.8.5-8.7kg, wiec jestem blisko upragnionego celu. Nie chodze glodna, nie mam wzdec, apetyt na slodycze spadl drastycznie. Jedynie mieso mi sie troche przejadlo, bo nigdy nie bylam specjalnie miesozerna. Ryby, jajka, nabial nadal mi smakuja. Tutaj masz przykladowe przepisy I i II fazy ze zdjeciami: fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,97018884.html Odpowiedz Link
malta25 Re: Dieta proteinowa 29.08.09, 22:24 Ja stosowałam. 3 miesiące - 7 kilo mniej, ale nie stosowałam się zbyt dokładnie do zasad. Odpowiedz Link