kamilkamama 29.05.10, 11:01 czemu usunełas moj watek??? nie było w nim nic obrazliwego ani antykatolickiego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fizula Re: do fizula 29.05.10, 19:33 Po pierwsze nie ja usunęłam ten wątek. Są jeszcze inni zajmujący się administracją. Po drugie jest już wątek dość obszerny na ten temat: proponuję tam dopisać swoje przemyślenia. Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link
mimizdomu Re: do fizula 30.05.10, 02:20 "Nasze adminki: jagandra, szczur.w.sosie. " Malzonek szanowny niewymieniony, a uzytkowniczki blokuje. Prosze dopisac malzonka, chyba ze Wy za jedno cialo robicie? Odpowiedz Link
kamilkamama Re: do fizula 30.05.10, 06:57 to nie jest ten sam temat moj temat był kulturalna prosba i uwazam ze poprostu komus przeszkadzało to ze mam inne zdanie Odpowiedz Link
gfizyk Re: do fizula 30.05.10, 11:22 Owszem - był kulturalną prośbą. Ale taką samą prośbę możesz zamieścić w wątku o ustawie. Tam już też zrobiło się kulturalnie. Proponuję zakończyć temat. pozdrawiam "cichociemny" Odpowiedz Link