e-dziunia 22.08.10, 12:09 właśnie doczytałam w wątku o pozytywnych lekarzach, żeś Ty bielszczanka To może kiedyś zaliczymy jakiś wspólny wypad na Błonia, albo nad zaporę do Wapiennicy, albo do Cygańskiego, albo diabli wiedzą gdzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: kasiale73 22.08.10, 12:11 ech, zaćmiło mnie chyba Teraz już Cię kojarzę z forum Bielskich mam Odpowiedz Link
kasiale73 Re: kasiale73 23.08.10, 01:22 hi hi, a ja Cię skojarzyłam od razu świat mały jest chętnie się spotkam, ale moje młode niekompatybilne od kilku miesięcy i dłuższe wypady organizujemy tylko w konfiguracji dwoje dorosłych na dwie pannice. innej opcji nie mam. więc chwilowo siedzimy w ogródku. a nawet do ogródka ciężko zejśc, bo luka między drzemkami i posiłkami dziewczyn - mała szkoda, że nam cafe mamę zamknęli tam przynajmniej przestrzeń ograniczona była... Odpowiedz Link
e-dziunia Re: kasiale73 23.08.10, 09:24 no szkoda tej kawiarenki.... chociaż w babińcu też jest kącik... A moje też zupełnie niekompatybilne, więc rozumiem Chociaż Alcia starszak, to mogłaby coś pomóc, ale gdzie tam, zwiewa w drugą stronę i weź się człowieku rozdwój Odpowiedz Link