22.08.14, 23:56
Karmię córkę 20 miesięcy ... zakładałam do 2 lat minimum ,.. ale czuję że nam się już znudziło. Ona coraz mniej ma czasu na cyca,a ja sie chyba z tego ciesze . smile Z drugiej strony żal mi tej bliskosci - sama nie wiem... Nie miałabym rozterek gdyby nie to, że wracam od września do pracy i ona prawdopodobnie wyladuje w klubie malucha. i pytanie: czy jeśli utrzymam jedno karmienie dziennie to czy dostanie odpowiedią ilosc przeciwciał ? - do tej pory nie chorowała ( nawet po przebywaniu z osobą chora na anginę ropną - pozdrawiamy babcię smile ). ehhh...
Obserwuj wątek
    • fizmedka Re: hmmm 23.08.14, 08:36
      Natura jest wspaniala i zmniejszajac liczbe karmien dochodzac do jednego dziennie stopniowo zmienia pokarm w siare. Tak by zaopatrzyc dziecie w przeciwciala i inne skladniki na bezpiersiowa przyszlosc.
    • siven1987 Re: hmmm 23.08.14, 12:15
      Jasne ze dostanie przeciwciała. Poza tym zawsze to jakas dodatkowa ochrona. Wiadomo ze chorób bedzie cieżko uniknąć w 100% ale zawsze masz pod ręka pierś czyli cos co dziecko chętnie podczas choroby przyjmie. Moj od poniedziałku idzie na adaptacje s od 1 wrzesnia rusza do zlobka pełna para i mam nadzieje ze to kp troche mu dopomoże przy ewentualnych infekcjach. Do tej pory nie chorował ani razu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka