Dodaj do ulubionych

Reklama mm w tle

10.09.14, 06:44
Ilekroć wchodzę tutaj na forum to wyświetla mi sie reklama mm jako tło forum na całej stronie. Nigdy na stronie żadnego mm nie byłam nie szukałam... Irytuje mnie ta nachalna reklama. Wam tez sie wyswietla?
Obserwuj wątek
    • aannagr Re: Reklama mm w tle 10.09.14, 14:22
      Mi nie.
      Ale może dlatego, że mam informatyka w domu smile
    • ioanna80 Re: Reklama mm w tle 10.09.14, 19:34
      Mnie sie wyświetla mercedes klasy c, ale forumie tylko z komórki smile
      • siven1987 Re: Reklama mm w tle 10.09.14, 19:37
        Z komórki jest ok na kompie mm sie wyświetla.
        • kota-mota Re: Reklama mm w tle 10.09.14, 20:56
          Z komórki auto a na kompie mm, też mnie mega zdziwiło, ale pomyślałam sobie, ze kiepsko trafili, bo akurat na tym forum, kto się na to skusi? Hahaha
          No ale jak to się wyświetla na innych górach eDziecko to już to takie śmieszne nie jest tylko smutne i wnerwiające. Ja ostatnio zaczęłam w pracy terror laktacyjny uprawiać na 3 ciężarnych smile
          • siven1987 Re: Reklama mm w tle 11.09.14, 07:48
            U mnie nikt na mnie terroru nie uprawiał wręćz przeciwnie, wszystkie mówiły że kp to jakaś pomyłka..
            • kota-mota Re: Reklama mm w tle 11.09.14, 12:41
              z tym terrorm to żart, raczej wspominam jakie kp jest fajne i praktyczne. Mnie nikt do kp tez nie namawial, ani do dkp tym bardziej, a raczej wszyscy straszyli. W sumie na kogo ma reklama podziałac to podziała...
    • panizalewska Re: Reklama mm w tle 10.09.14, 21:32
      Nope. Programista w domu, jak u koleżanki wyżej, używamy Opery jako przeglądarki, ona ma Adblocka, wszystkie tła mi wywala. Nawet nie wiedziałam, że Kwejk jest taki zawalony, dopiero na kompie u rodziców zerknęłam. Śmieszne koty w reklamach wink
      • aannagr Re: Reklama mm w tle 11.09.14, 09:53
        O tak smile Śmieszne jest używanie komputera poza domem. Ja się już tak przyzwyczaiłam, że u nas się nic nie wyświetla, że byłam mocno zdziwiona będąc u rodziców.
        Ale na reklamę mm na forum nie zwróciłam uwagi. Chyba, że to od niedawna się wyświetla.
    • mad_die Re: Reklama mm w tle 11.09.14, 16:53
      Zainstaluj sobie na kompie firefoxa , ustaw sobie wszystkie adbloki i będzie po sprawie smile
    • rubralka Re: Reklama mm w tle 18.09.14, 20:06
      Ja tez to mialam. I tylko tu wink
      Nawet kiedys zrzut ekranu zrobilam - dla ciekawych: zapodaj.net/e908aef7d6a83.png.html
      • siven1987 Re: Reklama mm w tle 18.09.14, 20:37
        O to to to to wlasnie mi sie wyświetla... Trzeba nas matki kp nawrócić na mm... Żebyśmy mogły zostać powermama- nowy slogan z reklamy mm ostatnio gdzies zaslyszalam
        • kota-mota Re: Reklama mm w tle 18.09.14, 22:30
          Bardzo mnie to powermama irytuje. Robienie wody z mózgu...
          • arcobaleno_azzurro Re: Reklama mm w tle 19.09.14, 20:49
            Powermamy mówią tak:

"Zdrowie niemowlaka to temat rzeka: rozwój motoryczny, intelektualny, odżywianie. Wybieram te rozwiązania, które budzą moje zaufanie. Rozszerzając dietę Jurka staram się stosować do zaleceń kuchni Pięciu Przemian, bo sama zauważyłam, że bardzo mi służy. Poza tym pieszczę, całuję, rozśmieszam, noszę na rękach i widzę, że rośnie mi zdrowy byk, mimo, że ze względu na nietolerancję laktozy bardzo krótko karmiłam go piersią."

oraz

"Serwis NUTRICIA Profutura Program przekazuje rzetelną wiedzę. Cenię sobie wiedzę ekspercką, sama sięgam tylko do sprawdzonych źródeł. "

O rety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka