Dodaj do ulubionych

Opportunities

28.11.13, 19:14
Nadaje się dla dorosłych? Konkretnie beginners. Panie delikatnie mówiąc nie są za bystre. I rzeczywiście zaczynają od podstaw.
Obserwuj wątek
    • baba67 Re: Opportunities 28.11.13, 21:54
      Nie polecalabym. Znam od preint co prawda tylko niemniej jest to podrecznik dla wymierajacej w szybkim tempie grupy ludzi majacych spora wiedze ogolna, zainteresowanych szeroko pojetym zyciem kulturalnym. Dla wielu lektorow uklad materialu niewygodny wymagajaca uzupelnienia grama.
      Co w zamian? New English File niekoniecznie-grama malo walkowana.
      Poszukaj cos wielkiej i niesmiertelnej Virginii Evans ktora stworzyla Access i Smart dla gimnazjow co prawda ale tematy ciekawostkowe i duzo maglowania podstwowych struktur.
      • indifferentattitude Re: Opportunities 29.11.13, 11:37
        No właśnie proponowałam Access, ale niestety, nie było entuzjazmu. A to że topiki dziecinne, a to nie taka szata graficzna (w sensie,że nieprzejrzysta),etc,etc. Z tymi paniami to trochę tak, jak z tą złą baletnicą i obawiam się, że jak sama czegoś nie narzucę, to żadne propozycje nie spotkają się z aprobatą. Kiedyś widziałam te Opportinities i wydaje mi się, że jeśli chodzi o przejrzystość, jest OK. Nie wiem tylko jakie zawiera treści i jak się z tym pracuje. W każdym razie dzięki za odpowiedź:)
        • baba67 Re: Opportunities 29.11.13, 13:50
          Sprobuj Solution i dodaj troche gramy, moze byc czerwony Murphy. Topiki z Opportunities to juz na bank sie paniom nie spodobaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka