teacherka 02.09.14, 09:52 Jakie macie ulubione strony www, które można wykorzystać do nauki angielskiego na tablecie? Mam na myśli strony html, bez javy. A znacie jakieś przydatne narzędzia dla nauczyciela? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
like.a.virgin Re: angielski a tablet 02.09.14, 18:58 A filmiki na youtube'ie? Stronka na której co prawda nie było nic nowego od roku, ale może ktoś będzie kolejne lekcje zamieszczał. "Lekcje". Sama nie wiem jak to nazwać. Pewnie Ci się nie przyda, ale możesz sama zrobić coś podobnego dla dzieci. Link: angielski-przed-telewizorem.blogspot.com/ Była jeszcze podobna z filmami, ale nie mogę znaleźć, a do newslettera się nie dodałam :/. Odpowiedz Link
teacherka Re: angielski a tablet 07.09.14, 10:37 Nie korzystacie z tabletów w szkole? :( Filmiki na YT jak najbardziej, ale szukam jeszcze innych pomysłów. Odpowiedz Link
like.a.virgin Re: angielski a tablet 09.09.14, 11:33 A jak korzystacie z filmików na Youtubie? Bo stronkę dostałam w "zarząd" i myślę co z nią dalej zrobić. Z tableta korzystamy - świetny temat na zajęcia, bo dla dzieciaków interesujący ;) ________________________________ Angielski z sitcomami :-) Odpowiedz Link