baba67 11.06.17, 15:57 Napisałam do admina na forum@agora.pl z prośbą o usunięcie spamerskiego wątku. Gdybyście i Wy zechciały tam napisać jest szansa że się bałaganu pozbędziemy. Bo tak to chcąc nie chcąc firmujemy ściemę. Dzięki z góry. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
midds Re: Dziewczyny , mam prośbę 11.06.17, 17:24 A może właśnie niech ściema zostanie? Spamer sam sobie wystawił bardzo niechlubną opinię tymi nachalnymi, niewairygodnymi postami. Kto odwiedzi ten wątek będzie wiedział, żeby od Orange country school trzymać się z daleka. Odpowiedz Link
baba67 Re: Dziewczyny , mam prośbę 11.06.17, 17:40 Obawiam się że nadal raz na tydzień albo nawet częściej będzie dopisywał opinie, tak że wkrótce nasze krytyczne wpisy utoną. Są ludzie którzy na pewno nie przeczytają całego wątku. Ponadto reklama jest wbrew naszym założeniom tym bardziej takiego przedsięwzięcia.Taka nachalna reklama odstraszy tylko krytyczne jednostki. Odpowiedz Link
midds Re: Dziewczyny , mam prośbę 14.06.17, 14:15 Najwyraźniej podziałało, większosć opinii zniknęła z wątku :) Odpowiedz Link
baba67 Re: Dziewczyny , mam prośbę 14.06.17, 14:30 O gloryja, choc obawiam sie że zaraz dzialalnośc się wznowi. Odpowiedz Link