Dodaj do ulubionych

tabsy a waga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:49
Zanim zaczelam lykac tabletki antykoncepcyjne wazylam 47 kg, a po miesiacu
takiej "kuracji" prztylam prawie 5 kg...znajomi mowia ze wygladam ok, nawet
duzo lepiej niz poprzednio, mam nadzieje ze z kazdym opakowaniem nie
przybedzie mi dodatkowych kg...Wcale nie jem wiecej i nadal duzo cwicze,
wiec co? Juz sie tego nie pozbede ?
Obserwuj wątek
    • Gość: marina Re: tabsy a waga IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.04, 12:04
      dziwczyno, ja po tabletkach cholernie przytylam.moj gionekolog mi sie prosto w
      twarz smial. gadal ze to napewno nie tabletki tylko tyle jem! inny mi porobil
      badania,kazal zaraz odstawic i po miesiacu samo od siebie pare kilosow w
      dol!!teraz dalej chudne i juz prawie wygladam jak wczesniej. JAk bedziesz dalej
      tyla, to popstostu rzuc tym scierwem,bo nie zycze tych nerwow co ja
      przezylam.Pozdrawiam:) Marina
      • Gość: Gracea Re: tabsy a waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:06
        jak odstawie tabsy to po kazdym stosunku bede miala stresa ze zaszlam w ciaze -
        nie mozemy uzywac prezerwatywy bo moj chlopak jest uczulony na lateks, a
        globulki nie naleza do najskuteczniejszych...ale fakt faktem ze nie mam zamiaru
        wygladac jak jakies monstrum...:/
      • Gość: aga Re: tabsy a waga IP: 193.111.166.* 19.08.04, 12:06
        ja po pigułach(zaczelam brac 5 lat temu) przytylam i do tego pojawil sie
        cellulit a zawsze bylam chuda jak patyk.Z tego nie da sie raczej schudnac, to
        zaokragla sylwetke (hormony).
        • Gość: marina Re: tabsy a waga IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.04, 12:14
          a propos...sa prezerwatywy nie z lateksu!! i szczerze...fajniejsze:D:D ale
          przeciez sa inne metody, moze spiralka??krazki, plastry odpadaja, tam sa takie
          same hormony co w tabletkach:( ale jest taka fajna metoda, w polsce chyba
          jeszcze nie dostepna, taka paleczka do skore na wewnetrznej czesci reki, w niej
          nie ma estrogenow wiec mozna w przypadku ich zlego tolerowania (ja np. ja w
          tabletkch-tycie) stosowac taka paleczke. Fakt kostuje 320 euro , ale jest na 3
          lata:) ja wlasnie zbieram kase...:)
    • Gość: Joanna Re: tabsy a waga IP: *.ppnt.poznan.pl 19.08.04, 12:23
      Przez kilka lat brałam tabletki antykoncepcyjne - Cilest, potem miałam przerwę -
      urodziłam dziecko i po jakimś czasie znowu zaczęłam brać, tym razem Milvane.
      Nie przytyłam ani kilograma, z tego co wiem tycie "bierze się" z wiązania wody
      w organizmie, ale zależy to głównie od tabletek. Musisz dobrać optymalne dla
      siebie. Życzę powodzenia, jakby na to nie patrzeć to jednak najskutecznieszy
      sposób zapobiegania niechcianej ciązy
    • Gość: Dalila Re: tabsy a waga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:33
      Każdy organizm reaguje inaczej, zresztą tabletki też się od siebie różnią, więc
      nie wszyscy tyją od wszystkiego. Generalnie jednak pigułki nigdy nie są
      obojętne dla zdrowia, choćby producenci nie wiem jak się zarzekali. A co do
      spirali, którą ktoś wyżej Ci polecał, to nie daj się w to wrobić, zwłaszcza,
      jeśli chcesz mieć jeszcze kiedyś dzieci. Spirale są koszmarnie szkodliwe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka