Dodaj do ulubionych

Antidral czy Etiaxil???

IP: *.aster.pl 30.05.05, 22:45
Który z tych dezodorantów jest lepszy?
Pocę się nie tylko pod pachami, zawsze mam mokre ręce i stopy i to
bardzo.Głupio mi podać komuś reke.
Ile one kosztują,jak często sie je stosuje?I czy rzeczywiście pomagaja np. na
spocone dłonie? Jeśli nie to to co?
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: Antidral czy Etiaxil??? 30.05.05, 23:01
      ja mam od piątku Etiaxil, ale używam go na pachy, różnicę znaczną widzę
      rzeczywiście. może na ręce też będzie tak skuteczny, bo w końcu pachy chyba
      mają większą skłonność do pocenia:) szczególnie moje;) wiecznie byłam mokra,
      nie tylko w upały i stresujące dni, ale zawsze, więc to świadczy o tym, że
      preparat jet naprawdę skuteczny:) Antidralu nie miałam, ale kiedyś używałam
      kremu na potliwość SVR, nie polecam, nie było żadnego efektu zupełnie. Etiaxil
      kosztuje około 50zł, ja za ten do skóry wrażliwej zapłaciłam 54,49 a ten do
      normalnej kosztowal chyba koło 45. stosuje się na noc, najpierw przez 2, 3 dni
      z rzędu, potem już 1-2 razy w tygodniu dla podtrzymania efektu.
      pzdr.
    • Gość: Zuza Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.chello.pl 31.05.05, 09:57
      Ja tez stosowałam Etiaxil ale na pachy , i w tej sytuacji trzeba dokładnie
      wysuszyć pachy i jedna warstwa wystarczy nie można rolkować jak zwykłym
      dezodorantem bo to potem swędzi i szczypie tak ze nie da się wytrzymać. Mi
      bardzo to pomogło, polecam!!!!!!
      • senioorita Re: Antidral czy Etiaxil??? 31.05.05, 09:59
        A coś na temat Antidrala?
    • Gość: aga Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.dolsat.pl 31.05.05, 10:08
      Ja używam Antidralu, jest rewelacyjny, mi spokojnie wystarcza użycie raz w
      tygodniu na noc, potem przez tydzień mam spokój.
      Jest duuużo tańszy, chyba zapłaciłam 11 złotych i starcza na bardzo długo.
      Jedyny minus to szczypanie. Nie wolno stosować na podrażnioną skórę, w żadnym
      razie w dniu depilacji, bo można skonać. Jak się stosuje na suchą,
      niepodrażnioną skórę, to jest w porządku.
    • amj2 Re: Antidral czy Etiaxil??? 31.05.05, 12:11

Na stronie www.aspen.net.pl w ich esklepie można kupić etiaxil w zdecydowanie
      niższej cenie nawet z kosztami przesyłki.
      • Gość: eve.one antidral jest w kulce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:38
        Jaką formę ma Antidral? Czy jest w kulce tak jak Etiaxil?
        • lucy215 Re: antidral jest w kulce? 31.05.05, 12:58
          Antidral jest w kulce i ma dosyć nieprzyjemny, apteczny zapach.
          zauważyłam że stosując zbyt często przestaje działać, tzn nie ma już
          piorunującego efektu jak na początku. Uzywam go przed większym wyjściem, boje
          się trochę że taki silny preparat może wywołać jakieś skutki uboczne 9a może to
          tylko moje fanaberie).
          na początek Antidral wystarczy, najlepiej używać go na noc.
    • bzzzk Re: Antidral czy Etiaxil??? 31.05.05, 13:05
      a wiecie może jak to w praktyce jest z depilacją, ale nie goleniem tylko
      wyrywaniem? ile trzeba odczekać? na ulotce jest napisane że 48 godzin, ale czy
      to tak samo jest w przypadku golenia i usuwania włosów np. woskiem?
      pzdr.
      • Gość: mika Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:43
        rozumiem, że antidral i etiaxil stosuje się tylko na noc? a co rano? myjemy się
        pod paszkami i używamy innych dezodorantów czy nie? proszę o bliższe instrukcje :)
        • bzzzk Re: Antidral czy Etiaxil??? 31.05.05, 13:46
          stosujemy tylko na noc, myjemy się rano i nie używamy już niczego więcej:)
          pzdr.
          • Gość: mika Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:01
            czyli rano tylko mycie paszek mydełkiem i na to żadnych srodków, kurcze aż nie
            chce sie wierzyć, że zadziała, ale spróbuję

wielkie dzieki za wyjaśnienia bzzzk
            • bzzzk Re: Antidral czy Etiaxil??? 31.05.05, 14:42
              też nie wierzyłam, że mogę być takie efekty, naprawdę miałam z poceniem
              straszne problemy od zawsze, ale stutkuje rzeczywiście:) rezultatay widzać
              prawieże od razu. rano trzeba umyć delikatnym mydłem i niczego już nie
              nakładać, ani tego praparatu, ani innych dezodorantów czy antyperspirantów.
              bałam się, że w taki upał, jaki był w długi weekend zakończy się to tragedią,
              ale naprawdę pomogło już 1 dnia:) może to zależy od tego jakie masz problemy z
              potliwością, u mnie całkowicie nie zostało to wyeliminowane, ale pociłam się
              wcześniej tak, że bluzka nadawała się do kilkakrotnego użycia i do kosza
              (oczywiście mimo prania i antyperspirantów;) ), teraz pocę się nieznacznie,
              takie malutkie plamki są, a zapachu nie ma wcale.
              pzdr.
    • Gość: Ania Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: 81.219.113.* 31.05.05, 14:02
      Na piszcie prosze czy antidral nadaje sie do stop?? Ciagle mi sie pocą, az
      wstyd załozyc klapeczki:((
      • Gość: Ania Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: 81.219.113.* 31.05.05, 14:29
        Napiszcie oczywiscie:P
    • Gość: antidral Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:33
      na mnie skutkuje a powiem szczerze że miałam straszne problemy z nadmiernym
      poceniem się, jest dobry bo;
      a)nie drogi 13zł
      b) bardzo wydajny -1 dezo. mam ponad pół roku
      c) super skuteczny
      d)nie należy używać go codziennie

Jest jednak jedna wada trochę podrażnia skórę,czasem strasznie swędzi ale wole
      to niż mokre pachy
    • Gość: Ania Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: 81.219.113.* 31.05.05, 15:49
      Powiedzcie jak to jest z antidralem na stopy...
      • Gość: :) Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.autocom.pl 31.05.05, 15:54
        można tez na dlonie i stopy.dziala.polecam.faktycznie starcza na ok5-6mies
        • Gość: Kasia Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.aster.pl 31.05.05, 18:22
          Słuchajcie kupiłam dzis antidral i jest na nim napisane,że należy stosować
          cytuję "w zależności od nasilenia dolegliwości codziennie lub co drugi (trzeci)
          dzień"
          Nic nie jest napisane aby stosować na noc, wiec jak to w końcu jest?
          Mam zamiar stosować go pod pachami na stopy i głównie na dłonie wiec co ile mam
          go uzywać.Dodam,że pachy mi się pocą ale tak raczej przeciętnie,za to stopy i
          dłonie ...masakra!
          • mika_1 Re: Antidral czy Etiaxil??? 31.05.05, 19:47

SŁuchaj tego, co Ci tu dziewczyny piszą. Dlaczego nie na dzień? Bo śmierdzi, bo
            może odbarwić ubranie, bo może się lepić. Na noc wystarczy. Sama zobaczysz, że
            nie trzeba uzywać go codziennie, bo wysuszy skórę i będzie piekła. Ja np.
            używam max 2 razy w tygodniu, a wcześniej pociłam się jak szczur.
            Metodą prób i błedów dojdziesz do nalepszego rozwiązania dla siebie.
            • Gość: Xoxo Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:27
              Hej,
              a jak u Was wygląda to połączeniu z depilacją?
              Ja golę się pod pachami co drugi dzień, zazwyczaj było to podczas wieczornego
              prysznica. Teraz muszę stosować dość skomplikowany harmanogram. Czyli tak
              prysznic rano - golenie pach - etiaxil dopiero po prysznicu nastepnego dnia
              wieczorem, znowu golenie po etiaxilu rano.

Jednak swędzi mnie okrutnie po nałozeniu, wczesniej miałam antidral, teraz
              kupiłam etiaxil dla skóry wrażliwej licząc, że będzie mniej "toksyczny".
              Różnicy dużej nie widzę, może tylko zapach jest przyjemniejszy. Dlatego moim
              zdaniem nie warto placic więcej za etiaxil.
              Nie wiem, czy przyczyną szczypania i swędzenia jest golenie pach, czy takie sa
              po prostu właściwości tych preparatów.
    • Gość: mika Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 23:05
      kupiłam, użyłam i ... strasznie mnie szczypie, mam nadzieję, że jutro rano
      będzie lepiej
      • bzzzk Re: Antidral czy Etiaxil??? 31.05.05, 23:17
        trzeba pamiętać żeby nie używać na podrażnioną skórę i żeby dobrze osuszyć ją
        zanim się zaaplikuje. kwestia depilacji też mnie zastanawia... czy ktoś używa
        wosku??
        pzdr.
        • meren_re69 Re: Antidral czy Etiaxil??? 31.05.05, 23:48
          antidral jest dobrym środkiem ale nalezy go uzyweać TYLKO na noc, na dokładnie
          osuszone pachy (można użyć suszarki do włosów) i nie depilować pach w czacie
          używania antidralu.
          Na początku można go uzywac codziennie, pozniej juz co 3 dni.
          Kosztuje ok.13 zł.
          polecam.
          • meriamon Re: Antidral czy Etiaxil??? 01.06.05, 09:05
            Uzywam Antidralu-zapłaciłam 10,60...
            Przy 1 uzyciu tak mnie pachy swedziały,ze myslałam,ze wyjde z siebie i stane
            obok...potem dowiedziałam sie,ze pachy musza byc maxi suche...wiec heja z
            suszarką...ale niestety dalej szczypało...szczypie przez około 1h potem juz
            nie...wiec pozostaje zacisnąc zeby i wytrwac...a kupilam go bo zauwazylam,ze
            antyperki nie działają na mnie miałam mokro po kilku krokach-bez zapachu-ale
            plamy odstraszaja bynajmniej mnie...:|
            Wiec powiedziałam basta! 1 raz uzyłam go w sobote no i wczoraj byl 2 raz...wiec
            de facto co 3 dni przez ten tydzien bede uzywac,potem juz tylko 1 raz w tyg. bo
            widze,ze mi to najprawdopodobniej wystarczy...
            Nie mozna sie tylko zrazic szczypaniem ;))
            A pocieszyc sie tylko,że efekty są... :D
            • Gość: Kasia Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.aster.pl 01.06.05, 10:22
              Ja posmarowałam sobie wczoraj wieczorem pachy,ręce i stopy i dzis rano jak
              umyłam ręce to zaczęły mnie swędzieć.Trochę pozniej spociły mi sie i dlonie i
              stopy i miałam wrazenie jakby miala mrowki,tak jakby mi dretwiały,czy to normalne?
      • emilkaa15 Re: Antidral czy Etiaxil??? 15.06.05, 22:29
        jak mnie cieszy to ze nie tylko ja mam taki problem;)Wiem co czujecie. Ale ja
        jestem w okresie dojrzewania i nie wiem czy moge stosowac te preparaty. Narazie
        zadnego z nich nie wyprobowałam gdyż nie wiem czy mogę ich uzywać bo mam dość
        duży pieprzyk pod pachą.Jak myślicie czy z takim pieprzykiem mozna używać tych
        środków?
    • Gość: mika Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 10:24
      szczypanie ustało, zapachu brak, zobaczymy jak bądzie pod koniec dnia
    • mroofka2 Re: Antidral czy Etiaxil??? 01.06.05, 15:59
      stosuje antidral juz od ponad roku i to w zalezności jak sobie przypomne i na
      dzień i na noc, co kilka dni. jeszcze mi sie nie zdarzyło żeby odbarwił
      ubranie, i w cale go nie zmywam po nałożeniu- bez sensu. Zmywam jak sie kapię
      po prostu.jest naprawde bardzo dobry:)))
      • Gość: Kasia Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.aster.pl 01.06.05, 22:09
        Powiedzcie czy to mrowienie rąk i stóp jest normalnym objawem stosowania? Takie
        jakby igiełki,ciarki itp.
        Mam wrażenie że zaczynają mi mrowieć jak zaczynam sie pocić.
        • bzzzk Re: Antidral czy Etiaxil??? 01.06.05, 23:18
          nie wiem jak to jest z Antidralem, ale w przypadku Etiaxilu, jak nałoże, to
          czuję swędzenie, mrowienie, coś w tym stylu, ale rano już mniej, a jak zmyję to
          całkiem przechodzi. ale Ty czujesz mrowienie następnego dnia po aplikacji,
          kiedy zaczynasz się pocić, czy zaraz po nałożeniu? bo na ulotce Etiaxilu jest
          napisane żeby unikać sytuacji w których można się spocić przez godzinę od
          posmarowania.
          pzdr.
    • ombra29 Re: Antidral czy Etiaxil??? 01.06.05, 23:54
      Dziewczyny a jak to jest ze "skutkami ubocznymi"? Byloby cudownie nie pocic sie w koncu jak mysz i
      kupowac bez konca czarne bluzki...
      Czy ten dezodorant "czopuje" ujscia gruczolow potowych- czy to nie jest szkodliwe?
      A co sie dziejk po odstawieniu? wszystko wraca?

Tak bardzo bym chciala trafic na srodek zwalczajacy powod nadmiernej potliwosci a nie tylko jej efekty
      .-((
      • bzzzk Re: Antidral czy Etiaxil??? 02.06.05, 00:00
        zwalczyć się czasem nie da czymś takim, ja mam np. na tle hormonalnym. ponoć na
        problem potliwości pomaga regularne picie szałwi. podobno takie preparaty nie
        są szkodliwe, bo człowiek poci się całą powierzchnią ciała i "zatkanie" ich na
        małym obszarze nie zaszkodzi. ale jak z tym jest na 100% to nie wiem... może
        ktoś ma jakieś fachowe informacje? generalnie wiadomo, że powinno sięgać się po
        takie rzeczy, kiedy problem potliwości jest naprawdę duży, a nie żeby
        zachamować normalne pocenie. co zaś się dzieje po odstawieniu, to nie wiem
        akurat, bo mam dopiero od paru dni ten cudowny środek i na razie nie
        odstawiałam jeszcze na dłużej.
        pzdr.
    • Gość: saudade zdecydowanie Etiaxil IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.06.05, 01:17
      Etiaxil, ale i tak potem przestanie dzialac :/
      • Gość: ania Re: zdecydowanie ANTIDRAL!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 02.06.05, 10:15
        Ja stosuje ten specyfik od roku. Polecam Antidral bo tanszy a sklad ten sam co
        Etaxil. Dzialanie identyczne. Ja stosuje na dzien bo mnie swedzi tak ze spac
        nie moge a w dzien wogle nie zwracam na to uwagi. Stosuje 2 razy w tygodniu a
        na reszte dni mam dezedorant w kulce np. dove lub nivea bo lubie ich zapach.
        Nie poce sie wcale. Nawet jak jestem na solariunm czy aerobiku - cala jestem
        mokra a pod pachami sucho - szok.
        Mozna stosowac na rece i stopy. Moj narzeczony uzywa na stopy i dziala.
        Rewelka. Nie znam lepszego antyperspirantu. Naprawde polecam!!!
    • joanna100 Re: Antidral czy Etiaxil??? 02.06.05, 10:26
      Antidral stosuje od 10 miesiecy i jeszcze mnie nie zawiódł. Na poczatku bardzo
      szczypało, wiadomo alkohol. Teraz jest juz dobrze. Znalazłam pewien sposób,
      który uśmierza szczypanie i pieczenie.Antidral stosuję zawsze w piatek raz w
      tygodniu, wtedy od środy nie golę paszek.Na godzinkę przed posmarowaniem
      Antidralem kłade na paszki jakiś tłusty kremik , żeby sie wchłonął.Nastepnie ,
      biorę kapiel, wysuszam dokładnie pachy i smaruję antidralem , idę spać.
      Niektóre z was odczuwaja mrowienie- to normalny objaw.Tak mają prawie wszyscy
      krórzy go stosują, podobnie jest z Etiaxilem. Dla tych, którzy naprawdę bardzo
      sie pocą polecam. Antidral jest nie drogi od 10 zł max. do 15 zł w aptece. A to
      jak często będziecie go używały zależy od was. Możecie spróbować mojego
      sposobu, mam nadzieję , że też wam pomoże i koszmar o mokrych bluzkach pod
      pachami sie skończy.
    • Gość: Luca3105 Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:18
      Polecam dezodorant KEOPS firmy ROC ( w kulce) - do kupienia w aptece, kosztuje
      około 26 zł, bezbarwny(niczego mi jeszcze nie zabrudził a uwielbiam czarne
      bluzki), prawie bezzapachowy ( nie "kłóci się" z perfumami), nie szczypie nawet
      natychmiast po depilacji, używa się go raz na 24 godziny i pachy są suchuteńkie
      rzeczywiście przez dobę! Nie wiem jak stopy i dłonie bo nie mam potrzeby
      używać. Jest też bardzo wydajny, mimo iż buteleczka wydaje się niewielka. Z
      powodzeniem stosują go także mój mąż i syn i bardzo chwalą!
    • Gość: Kama Swędzi!! Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:10
      Stosuje etiaxil od niedawnw, jest na prawde rewelacyjny, ale gdy posmaruje się
      nim na noc to straaasznie swędzi i piecze,,, nie mogę spać z tego swędzenia!!!!
      Czy ktoś wie co zrobić w takiej sytuacji??
      • bzzzk Re: Swędzi!! Pomóżcie 14.06.05, 00:19
        a czy nakładasz go na dobrze wysuszoną skórę? dla pewności możesz się chwilę
        podsuszyć suszarką. szczególnie jeśli nie jesteś dokładnie wepilowana, to woda
        może zostawać na włoskach. poza tym może masz podrażnioną skórę, np. depilacją?
        ja używam od 2 tygodni, 3 pierwsze aplikacje, to rzeczywiście było straszne
        swędzenie, ale potem juz było w porządku, nałożyłam przed chwilą i nic nie
        czuję, może musisz się przyzwyczaić?
        pzdr.
      • asiaczek22 Re: Swędzi!! - poczekaj aż wyschnie 14.06.05, 00:19
        Nakladaj niewielką ilość (nie jeźdź kulką tam i z powrotem w tym samym miejscu).
        Po czym poczekaj z podniesionymi rękami tak długo, aż preparat pożądnie
        zaschnie, przestanie być lepki.

Możesz też przerzucić się na Etiaxil dla skóry wrażliwej. Ale z nim też trzeba
        czekać, aż wyschnie, bo w przeciwnym wypadku też szczypie.
      • bzzzk Re: Swędzi!! Pomóżcie 14.06.05, 00:20
        a, no i czy masz tę wersję do wrażliwej czy normalnej skóry? bo jak dla mnie ta
        pierwsza i tak jest bardzo mocna, a ja do wrażliwców nie należę...
        pzdr.
        • asiaczek22 Do bzzzk - sorry że nie na temat tego wątku 14.06.05, 00:29
          O, uśmiałam sie serdecznie :)
          Jak czytam Twosje posty, to wydzę że mamy podobne problemy, doświadczenia i
          użwamy sporo tych samych preparatów (etiaxil, trądzik, antyandrogeny, coś na
          blizny, tusze do rzęs przy soczewkach, plany na aparat na zęby, chociaż ja na
          tym forum się nie o wszystkim rozpisuję).
          Pozdrawiam Cię serdecznie
          • bzzzk Re: Do bzzzk - sorry że nie na temat tego wątku 14.06.05, 00:46
            no proszę, a już myślałam, że jestem jakaś nietypowa i nikt nie ma tego typu
            problemów aż w takiej kumulacji:) u mnie też jeszcze parę do tego dochodzi...
            również pozdrawiam serdecznie:)
    • Gość: :) Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:37
      ja kupilam antidral. wieczorkiem sie wykapalam,dokladnie wysuszylam i
      posmarowalam (niezbyt duzo) sie antidralem. nie sodzilam, ze cos mi to da.
      nastepnego dnia bylam suchutka. caly upalny dzien bez potu. rewelacja. ja
      naprawde strasznie sie pocilam. nosilam 3 bluzki zeby to jakos maskowc. potem
      wszystko do prania. az nie moge uwiezyc, ze moj koszmar sie skonczyl! niech
      zyje ANTIDRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i nie mam
      uczulwenia, a alergikem jestem strasznym. :) polecam z calego serca
    • Gość: :) Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:50
      jak uzylam pierwszy raz to nic nie szczypalo. w tedy uzylam wieczorem.
      nastepnego dnia wieczorem ogolilam paszki sobie, a rano pomarowlam. tropche
      pieklo. podejrzewam ze skora jeszcze byla podrazniona ale nic strasznego. jak
      kogos strasznie piecze mimo stosowania na idealnie sucha i niepodrazniona skore
      to byc moze jest uczulony. nie radzilabym wiec stosowac bo chba mozna cholery
      dostac.
      • Gość: emilkaa15 Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 16.06.05, 08:54
        Czy wy macie taki sam problem że tylko gdzie wyjdziecie na podworko lub do
        szkoły macie od razu ogromniaste plamy pod pachami ?? Ostatnio w szkole nie
        mogłam się nigdzie ruszyc miałam tak duże plamy że nawet przez skulone ręcę
        było widać spocone pachy;/Ja tak właśnie mam ;/ Dzisiaj wybieram się do apteki
        i kupię sobie antidral. Napiszę wam czy to cos mi pomogło...
        • Gość: Luu Antidral :D IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 27.06.05, 20:44
          Dziewczyny używam antidralu od zeszłych wakacji. I od roku moge wreszcie normalnie żyć. Bez ciągłego stresu, ze jestem mokra..A na czarne bluzki juz nie mogę patrzeć hehe Używam go raz-dwa razy w tygodniu. Jeśli chodzi o podrażnienia to raz na jakiś czas <gdy mi sie przypomni:P> smaruje pachy zwykłym kremem nivea i problem suchej skóry pod paszkami z głowy !
          hmm.. a zauważyłam, ze gdy długo go nie używam zaczynam się robić wilgotna ale to znak, że znowu nalezy uzyc tego cudownego środka!
          Wszystkim zdesperowanym polecam serdecznie !!=)
        • misiaptysia Re: Antidral czy Etiaxil??? 01.07.05, 20:21
          mialam taki kłopot kilka lat temu. życie uratował mi etiaxil.antidralu nie
          znam.ale etiaxil moge polecić wszystkim. naprawdę działa!!!!!pozdrawiam
    • Gość: basia Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:31
      buu, a mi antidral zniszczyl kilka bluzek i pidzam, tez tak macie? sprobuje go
      suszyc suszarka, moze pomoze
      • Gość: asiula Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:05
        kupilam nabylam antidral dzis, zapodalam sobie pod pachami i na stopy,
        faktycznie szczypie ale nie jest zle / w porownaniu do akcji z depilatorem to
        nic nie boli :)))))
        i co jutro bez deo rano?? na pewno?
        • Gość: asiula Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:37
          bajka zero potu!!!!!!
    • Gość: pyza Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:14
      Polecam Etiaxil uratował mi życie.
      • Gość: buu Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:16
        stosowałam antidral - nic mi nie pomógł, a do tego okropnie sie spociłam i na
        jasnej bluzce zrobiły mi się fioletowe plamy pod pachami !!!!
        • Gość: asik Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:31
          dlatego wlasnie najlepiej wieczorem stosowac, rano sie myjesz i zadne plamy nie
          maja racji bytu,
          na stopy mi nie dziala ale bede probowac dalej,
          pozdr
    • Gość: karra Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:27
      ja stosuje antidral. raz na jakis czas. doraznie. bluzek mi nie plami, bez
      problemowuzywam nawet po depilacji czy goleniu tego samego dnia. przyzwyczailam
      sie. juz nie czuje szczypania.
    • Gość: len Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 20:03
      W aptece SuperPharm w Arkadii widzialam Etiaxil do stop.
      • Gość: brazil133 Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:05
        Bo jest i do stóp i do dłoni.Dziewczyna podała wyżej linka opłaca się kupić
        bezpośrednio.Wklejam za nią:-) www.aspen.net.pl/zamow.php
        • Gość: sylwinkaaaa Re: Antidral czy Etiaxil??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:26
          cześć :) ja mam taki sam problem jak wy tzn pocenie sie jest to bardzo nie
          przyjemna sprawa zwłaszcza w szkole .... :( wychodze z domu wszystko ok
          zachodze do szkoły a tu całe paszki spocone nie mam pojecia czemu ani nie
          odczuwam stresu ani nic ...musze noscic przewiewne bluzki nie moge załozyc
          bluzki która bardzo jest obcisła bo bede miała mokro pod paszkami :(
          dlatego zdecydowałam się kupic ANTIDRAL mam nadzieje że pomoże
          bo juz mnie to męczy ...... pozdrwionka !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka