Gość: Agatka IP: 83.14.34.* 07.05.06, 17:28 jak najlepiej sie przygotować do pierwszej wizyty w solarium?? od ilu minut najlepiej zacząć zakładając, że lampy będą raczej mocne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:38 to powinny ci powiedziec osoby z obslugi solarium! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: solarium 07.05.06, 17:39 nie zakładaj ze lampy beda raczej mocne, tylko idz (jak juz chcesz) na najsłabsze lampy poszukaj w necie, jest mnostwo stron na ten temat czy bierzesz jakies fotouczulajace leki? czy masz jakies znamiona, piperzyki itp.? czy miałam kiedys poparzona słoncem skore? czy nie chorujesz na serce? i koniecznie okresl sowj fototyp, bo od tego zalezy długosc ekspozycji na promienie, aby nie doprowadzic do poparzen czy alergii bedac juz w solarium zabezpiecz oczy, i opalaj sie najlpeiej w majtkach bo te miejca sa podatne na oparzenia, a najlpeiej to pogadaj z obsługa:) zaopatrz sie takze w profesjjolnalne kosmetyki przed i po opalaniu i pierwsza wizyta trwac powinna zaledwie kilka minut, aby skora nie doznała "szoku", bo zle sie to moze skonczyc ja chodze sporadycznie, wczoraj akurat byłam pierwszy raz po baardzo długiej przerwie i niestety zarozowienie sie pojawilo w bardziej wrazliwych miejscach na ciele:( a byłam tylko na 7min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: solarium IP: *.aster.pl 07.05.06, 20:54 a zamykacie się w takim łóżku? Odpowiedz Link Zgłoś