89agunia89 16.08.06, 22:04 Mam pytanko jakich perfum uzywacie? ptrzebuje delikatnych ale trwalych i w przystepnej cenie. jak dotad takich nie znalazlam mam nadzieje ze mi kobiety pomozecie. z gory bardzo dziekuje =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinascotties Na Twoim miejscu 16.08.06, 22:20 chodziłabym do perfumerii i wąchała po kilka zapachów w czasie takiej wizyty- NIE ma możliwości na odległośc dobrać komuś odpowiedni zapach- nie znamy Twojego gustu-myślę, że każda może tylko pisać, co jej się podoba... Ja uwielbiam Jil Sunder "Sun"- www.ceneo.pl/272179 Odpowiedz Link Zgłoś
89agunia89 Re: Na Twoim miejscu 17.08.06, 08:14 masz racje a mi chodzilo wlasnie o to byscie pisaly jakich wy uzywacie perfum. dziekuje za odpowiedz =) Odpowiedz Link Zgłoś
aniav244 Re: Na Twoim miejscu 17.08.06, 10:29 ja używam w lato J.Lopez- Still- na mnie są bardzo trwałe, w zimę Addict- Diora i JPG- Classique; poza tym bardzo trwałe są amarige i organza- Givenchy. lubię tez Roma -laury Biagiotti, Tendre Poison- Diora i Eden - Cacharel- ufff jest tego troche... do wyboru do koloru:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek281 Re: perfumy trwałe 17.08.06, 11:21 Hej!! Ja uzywam Lacoste"Pour femme" i D&G " Light blue". Dla mnie bardzo trwale. Dzisiaj wlasnie otrzymalam przesylke z Lacoste. Znalazlam super perfumerie internetową. www.perfumy-perfumeria.pl Ceny super i co najwazniejsze oryginaly. Zaplacilam za tester Lacoste 160zl a w Sephorze kosztuje 300zl. Ale sie rozpisalam;-))) Pozdrawiam i zycze udanych zakupow:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
little.mouse Tez zrobilam tam zakupy 17.08.06, 18:38 i na dniach powinnam otrzymac przesylkach. Mam nadzieje, ze bede rownie zadowolona co Ty:) Dodam jeszcze, ze Light Blue D&G jest tam w bardzo korzystnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
89agunia89 Re: perfumy trwałe 17.08.06, 13:05 bardzo dziekuje za odpowiedzi sporo mi pomoglyscie =) Odpowiedz Link Zgłoś