24.07.11, 23:18

Oto wyjątki podane w wiadomościach. Mamy przykład do czego może doprowadzić nawiedzenie. Dotyczy to nawiedzenia ks. Natanka i jego pustelni Niepokalanów, gdzie dzieją się cuda, ludzie otrzymują łaski większe i łatwiej niż gdzie indziej.
----------------------
"Mimo, że kardynał Stanisław Dziwisz nałożył na księdza Piotra Natanka suspensę, zbuntowany ksiądz odprawił w niedzielę mszę świętą w swojej pustelni.
W niedzielny poranek przed bramą wjazdową do pustelni Niepokalanów stoi kilka samochodów. Rejestracje zdradzają, że kierowcy przyjechali m.in.: z Wrocławia, Poznania, nawet z Gdańska. Jest też rejestracja z niemieckimi numerami. Kaplica, w której ksiądz Piotr Natanek odprawia swoje kilkugodzinne nabożeństwa, mieści się w głębi pustelni.
W piątek metropolita krakowski kard. Stanisław Dziwisz nałożył na zbuntowanego księdza suspensę. Oznacza to, że duchowny został zawieszony w swoich prawach. Nie może odprawiać mszy świętej, spowiadać i udzielać komunii. Mimo to w niedzielę znów spotkał się ze swoimi wyznawcami. Podczas blisko czterogodzinnej liturgii wygłosił płomienne kazanie.
Oto słowa nawiedzonego ks. Natanka:
"Teraz mówię już dosłownie! Abp. Życiński rzeczywiście przykuty jest grubym łańcuchem w piekle! Bo to masoni napisali za niego doktorat, ubrali go w sutannę i wyświęcili - grzmiał z ambony. Jak twierdzi duchowny, kard. Dziwisz również jest masonem."

Duchowny zdradził zebranym, że w sobotni wieczór kontaktował się z Jezusem. - Otrzymałem od Jezusa możliwość telefonu do Nieba, i kiedy nie nabrykam z Panem Bogiem, to mam taki światłowód, że ta linia jest otwarta. W sobotę prosiłem o wiadomość z nieba i ją dostałem - zaczął. I zrelacjonował, co usłyszał: - Nie bój się. Żądam twojej ofiary. Podoba się mi twoja ofiara. Nie słuchaj tych, którzy nie mają mojego ducha. Bądź posłuszny Bogu, a nie tym, którym dałem władzę."

Mnie zaciekawił ten telefon do nieba, w jakim jest abonamencie? Ile kosztuje minuta rozmowy z samym Jezusem łącznie z podatkiem VAT?
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Prorok 25.07.11, 03:05
      Kociak, od kiedy to KK i jego "oszusci"czyt. ksieza placa podatki?
      Tak ze jak widzisz ,tego sie nie dowiesz, no chyba ze Jezus zrobi zeznanie podatkowe (to bylby cud)wtedy moze sie dowiemy jakie lacza byly, i ile kosztowaly.
      No.
    • 0golone_jajka Re: Prorok 25.07.11, 13:15
      Pozazdrościł Rydzykowi bogactwa i robi je po swojemu. Ciekawe skąd biorą się ludzie gotowi słuchać i płacić za słuchanie takich bredni?
      • kociak40 Re: Prorok 25.07.11, 16:32
        To, że abp Życiński w piekle teraz siedzi i jest przykuty grubym łańcuchem, że był masonem tak jak jest nim abp Dziwisz, jest wielce prawdopodobne. W końcu jakaś kara musi być.
        Mnie podobają się te rewelację, uważam je za prawdziwe.
    • kociak40 Re: Prorok 28.07.11, 21:10
      "- Zagrożeniem dla Polskiego Kościoła nie jest ks. Piotr Natanek, czy jemu podobni kapłani, ale Hierarchia Kościelna - napisał w liście do nuncjusza apostolskiego w Polsce zbuntowany ksiądz. Ks. Natanek list umieścił na swojej stronie internetowej, gdzie zachęca do poparcia swojego apelu. Już 1400 wiernych z Polski i z zagranicy się pod nim podpisało." - ks. dr hab. Natanek

Spór zaostrzył się i to nie o byle jaką sprawę. Rzecz idzie o bardzo ważny aspekt.
      Gdzie obecnie jest abp Życiński? Czy w Piekle wyje przykuty łańcuchami, jak twierdzi ks. Natanek, czy moze, jak twierdzi abp Dziwisz, figluje sobie z aniołkami w Niebie?
      Ja optowałał bym za tym Piekłem, bo za jego życia musiałem telewizor wyłączać jak pojawiał sie na wizji, takie głupoty prawił. Kieruję się tu własnym odczuciem, bo nie chciałbym go kiedyś znowu spotkać.
      • kociak40 Re: Prorok 29.07.11, 02:24

Podczas deszczowych dni można sobie posłuchać kazań ks. dr hab. Natanka na You Tube.
        Ma on własny internet i serwer nie w Polsce więc wyłaczyć go nie można. Niektóre jego stwierdzenia są bardzo dobre. Mnie podobało się jego polecenie aby o odszkodowania związane z ostatnimi klęskami związanymi z opadami deszczu kierować do kurii krakowskiej.
        Oni są winni temu kataklizmowi przez odstępstwo od Boga, mają pieniądze, niech teraz płacą.
        Druga sprawa, ktora mi się podobała w jego kazaniu, żeby modlić się do swoich zmarłych bliskich o wypożyczenie ich aniołów srtróżów, które to anioły teraz są bezrobotne. Fakt, bezrobotnego trzeba zatrudnić, anioła też, niech się nie nudzi tam w niebie jak tu na ziemi może być z niego pożytek. Ewentuanlie może dać mu w niebie delegacje na czasowy pobyt na ziemi? Mozliwości jest dużo tylko ta biurokracja jest wszędzie, a w niebie być może nawet większa, i sprawa może nie być taka szybka.
    • kociak40 Re: Prorok 02.08.11, 14:31
      Z ciekawości wszedłem na stronę telewizji internetowej ks. dr hab. Natanka i posłuchałem jego dłuższych kazań. www.christusvincit-tv.pl/ jest to strona www transmitowana z Norwegii. Wyłączyć tego nie mozna i KK ma problem. W jego kazaniach przewijają się problemy dość ważne i w niektórych ma rację, a niektóre wprost śmieszne i niedorzeczne. Chce jako kapłan uratować religię przed masonami, którzy usadowili się w hierarchii kościelnej. Jego niektóre pomysły są tak fantastyczne, że bardzo trudno to wymyśleć przy zdrowych zmysłach. Np. karze się modlić i pojawiające się przy modlitwie anioły odsyłać do Rzymu jako zastępy pomocy dla papieża. Mieszkam tuż przy kosciele, zapewne aniołów jest bardzo dużo, i chcąc pomóc w tej sprawie ks. dr hab. Natankowi, zastawiłem pułapkę na te anioły w swoim mieszkaniu. Otworzyłem zewnętrzne drzwi mieszkania na rozcież, zastawiłem pułapkę w korytarzu, a z kuchni modlitwą zacząłem wabić te anioły. I jednak coś się złapało.
      Trzy duże anioły. Jeden jakiś ważniejszy, awanturuje się, domaga się flaszki. Muszę teraz te anioły odstawić do Rzymu. Przyszła moja żona i wniosła pewną wątpliwość, że to nie anioly ale zbieracze złomu. Chyba nie ma racji, zbieraczy złomu nie przywabiłaby modlitwa.
      Teraz sam nie wim co to się złapało. To jest tak, jak posłucha się ks. dr hab. Natanka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka