kociak40
24.07.11, 23:18
Oto wyjątki podane w wiadomościach. Mamy przykład do czego może doprowadzić nawiedzenie. Dotyczy to nawiedzenia ks. Natanka i jego pustelni Niepokalanów, gdzie dzieją się cuda, ludzie otrzymują łaski większe i łatwiej niż gdzie indziej.
----------------------
"Mimo, że kardynał Stanisław Dziwisz nałożył na księdza Piotra Natanka suspensę, zbuntowany ksiądz odprawił w niedzielę mszę świętą w swojej pustelni.
W niedzielny poranek przed bramą wjazdową do pustelni Niepokalanów stoi kilka samochodów. Rejestracje zdradzają, że kierowcy przyjechali m.in.: z Wrocławia, Poznania, nawet z Gdańska. Jest też rejestracja z niemieckimi numerami. Kaplica, w której ksiądz Piotr Natanek odprawia swoje kilkugodzinne nabożeństwa, mieści się w głębi pustelni.
W piątek metropolita krakowski kard. Stanisław Dziwisz nałożył na zbuntowanego księdza suspensę. Oznacza to, że duchowny został zawieszony w swoich prawach. Nie może odprawiać mszy świętej, spowiadać i udzielać komunii. Mimo to w niedzielę znów spotkał się ze swoimi wyznawcami. Podczas blisko czterogodzinnej liturgii wygłosił płomienne kazanie.
Oto słowa nawiedzonego ks. Natanka:
"Teraz mówię już dosłownie! Abp. Życiński rzeczywiście przykuty jest grubym łańcuchem w piekle! Bo to masoni napisali za niego doktorat, ubrali go w sutannę i wyświęcili - grzmiał z ambony. Jak twierdzi duchowny, kard. Dziwisz również jest masonem."
Duchowny zdradził zebranym, że w sobotni wieczór kontaktował się z Jezusem. - Otrzymałem od Jezusa możliwość telefonu do Nieba, i kiedy nie nabrykam z Panem Bogiem, to mam taki światłowód, że ta linia jest otwarta. W sobotę prosiłem o wiadomość z nieba i ją dostałem - zaczął. I zrelacjonował, co usłyszał: - Nie bój się. Żądam twojej ofiary. Podoba się mi twoja ofiara. Nie słuchaj tych, którzy nie mają mojego ducha. Bądź posłuszny Bogu, a nie tym, którym dałem władzę."
Mnie zaciekawił ten telefon do nieba, w jakim jest abonamencie? Ile kosztuje minuta rozmowy z samym Jezusem łącznie z podatkiem VAT?