the-great-inuk 20.10.14, 15:01 Kraju nieograniczonych możliwości, przyszłe życie po Armagedonie opisane w zeszytach Świadków Jehowy już jest praktykowane. Lwy odżywiają się trawką i sianem. Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: W Ameryce... 21.10.14, 10:00 Zarówno człowiek jak i zwierzę je,ponieważ jest to niezbędne do życia. Oddychanie też. Po Armagedonie śmierci nie będzie i nie trzeba ani jeść ani oddychać.To takie proste,a ci chętni do zbawienia myślą bardzo przyziemnie.Jedzenie,picie,mycie,ubieranie się i przemysł.Domy też nie są wieczne.Może zbawionym Świadkom Jehowy bóg Jehowa i Jezus usługiwali będą. Odpowiedz Link
kociak40 Re: W Ameryce... 21.10.14, 20:37 "Zarówno człowiek jak i zwierzę je, ponieważ jest to niezbędne do życia." - pocoo Dobre jedzenie daje i przyjemność i kilogramy. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: W Ameryce... 22.10.14, 15:19 kociak40 napisał: > Dobre jedzenie daje i przyjemność i kilogramy. ====================== Mój obecny problem... Z mego szczęśliwego dzieciństwa na Ziemiach Odzyskanych: "Jakie to dziecko blade i wątłe" mawiali sąsiedzi. "A bo on nie ma apetytu" odpowiadała moja mama... Ot, co... Odpowiedz Link
kot_mrau Re: W Ameryce... 21.10.14, 20:24 niech jestestwo twe zamilknie na wieki wieków amen Odpowiedz Link
marina0321 Re: W Ameryce... 21.10.14, 22:27 kot_mrau napisał: > niech jestestwo twe zamilknie na wieki wieków amen Takich jak ty, też jeszcze produkują? Odpowiedz Link
kot_mrau Re: W Ameryce... 23.10.14, 16:44 jestem jaki jestem i nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link
kociak40 Re: W Ameryce... 23.10.14, 17:52 kot_mrau napisał: > jestem jaki jestem i nic na to nie poradzisz. Głupoty nie trzeba reklamować. Odpowiedz Link
kot_mrau Re: W Ameryce... 23.10.14, 17:56 w tym momencie zachowujesz się jak troll. /miau Odpowiedz Link
kociak40 Re: W Ameryce... 23.10.14, 20:43 kot_mrau napisał: > w tym momencie zachowujesz się jak troll. > Nawet bezmyślny - myśli po swojemu. Odpowiedz Link
kot_mrau Re: W Ameryce... 23.10.14, 20:46 wtryniłeś się trollu w dyskusję między mną a marina0321, mam dalej tłumaczyć kretynowi? /miau Odpowiedz Link
kociak40 Re: W Ameryce... 23.10.14, 21:02 kot_mrau napisał: > wtryniłeś się trollu w dyskusję między mną a marina0321, mam dalej tłumaczyć kr > etynowi? > Dyskusja o tym, czy twoją głupotę trzeba podlewać? Odpowiedz Link
kot_mrau Re: W Ameryce... 23.10.14, 21:27 Nie wiem czy trzeba twój KRETYNIZM podlewać, nie wiem, sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie... /miau Odpowiedz Link
kociak40 Re: W Ameryce... 23.10.14, 21:54 kot_mrau Nie możesz coś "własnego" wymyśleć? Jak widzę zdrowy rozsądek cię męczy, ponieważ wymaga myślenia. Nie wystarczy czytać, należy jeszcze zrozumieć to, co się czyta. Odpowiedz Link
kot_mrau Re: W Ameryce... 23.10.14, 22:08 jakby to powiedzieć, niech religiant spada w dół swej religianckiej otchłani do PIEKŁA DIABELSKIEGO, w które wierzy ON - kociak40. /miau Odpowiedz Link
kociak40 Re: W Ameryce... 23.10.14, 22:22 kot_mrau napisał: > jakby to powiedzieć, niech religiant spada w dół swej religianckiej otchłani do > PIEKŁA DIABELSKIEGO, w które wierzy ON - kociak40. > Dlatego ci odpisuję, bo bawi mnie twoja głupota. Twoja indolencja okazuje się większa niż sądziłem. Ta gorzka prawda przeczyszcza lepiej niż gorzka sól. Odpowiedz Link
kot_mrau Re: W Ameryce... 23.10.14, 22:25 Prowadź nas miszczu kociaku40, Nauczaj nas miszczu kociaku40, Chroń na miszczu kociaku40. Rozkwitamy w twojej chwale. Osłania nas twoje miłosierdzie. Twoja mądrość przerasta nasze zrozumienie. Żyjemy tylko po to, żeby ci służyć. Nasze życie należy do ciebie. Odpowiedz Link
kociak40 Re: W Ameryce... 23.10.14, 23:01 kot_mrau napisał: > > Prowadź nas miszczu kociaku40, Nauczaj nas miszczu kociaku40, Chroń na miszczu > kociaku40. Rozkwitamy w twojej chwale. Osłania nas twoje miłosierdzie. Twoja mą > drość przerasta nasze zrozumienie. Żyjemy tylko po to, żeby ci służyć. Nasze ży > cie należy do ciebie. Atawizm jaskiniowca drzemie w każdym człowieku. Odpowiedz Link
kot_mrau Re: W Ameryce... 23.10.14, 23:11 och aj jejku jej zapomniałem, że miszcz kociak40 musi zakończyć wątek swą kretyńskiej jakości wypowiedzią. Odpowiedz Link
kociak40 Re: W Ameryce... 24.10.14, 00:28 kot_mrau napisał: > och aj jejku jej zapomniałem, że miszcz kociak40 musi zakończyć wątek swą krety > ńskiej jakości wypowiedzią. Tym się różnisz od psa, że pies szczeka, a ty się odszczekujesz. Odpowiedz Link
kolter Re: W Ameryce... 24.10.14, 09:21 kociak40 napisał: > kot_mrau napisał: > > > och aj jejku jej zapomniałem, że miszcz kociak40 musi zakończyć wątek swą > kretyńskiej jakości wypowiedzią. > > Tym się różnisz od psa, że pies szczeka, a ty się odszczekujesz. No musiał Kociaka40 ten facecik nieźle wkurzyć ) Odpowiedz Link
kolter kociak40!! 24.10.14, 09:24 kot_mrau napisał: > och aj jejku jej zapomniałem, że miszcz kociak40 musi zakończyć wątek swą krety > ńskiej jakości wypowiedzią. Jestem przekonany ze nikt z piszących "na stałe" na tym forum nie będzie miał Ci za złe użycie narzędzi moderatora żeby przerwać ten dialog nic nie wnoszący jakościowo na forum. Odpowiedz Link
kociak40 Re: kociak40!! 24.10.14, 21:00 Niechętnie to robię, bo niewiedza wciśnie się wszędzie. Odpowiedz Link
marina0321 Re: W Ameryce... 24.10.14, 10:34 kot_mrau napisał: > jestem jaki jestem i nic na to nie poradzisz. Wiem, za późno na reklamację. Odpowiedz Link