Zróbcie jeden krok do tyłu,kto?wy wszyszczy którzy piszecie na forach w internecie.Zadajacie takie pytania komputerowi ,że to przechodzi ludzkie pojęcie.Zostaliście przyspawani do komputera.Ma wam dać odpowiedz na te wasze dylematy religijne.Wątpicie w istnienie Boga,krecicie sie wkółko wokół tematów wiary szatana aniołów czy kościoła.Ciekawy jestem ilu ludzi z każdego forum religijnego,tak naprawde modli sie chociaz raz dziennie?Ciekaw jestem ilu ludzi na tych forach,puściło juz pieluchy i stało sie dorosłymi.Zastanawiam sie kto wami kieruje i manipuluje.Wiem kto,komputer.Ma wam dać odpowiedz na wasz dylematy i problemy.Szczerze?wy tak naprawde nie modlicie sie i nie wierzycie w Boga.Zachowujecie sie tak samo jak ludzie ,którzy zamiast wysłać kartki na świeta,piszą smsy i posyłają maile.Wy nie wierzycie w Boga tylko w komputer.Oczekujecie odpowiedzi tez ,od jakiegokolwiek człowieka,a nigdy nie ufacie Bogu i nie oczekujecie jego pomocy.Jesteście chorzy , zmanipulowani przez komputer i inne media.Powtarzacie za każdym razem nowe plotki na temat Boga,a sami Boga w sercu nie czujecie.Prosze was,zróbcie krok do tyłu popatrzcie na desktop i pytania na tym forum.Masz jeden z drugim 20 czy 30 czy 40 lat i pytasz sie komputera czy Bóg istnieje,czy żydzi lub katolicy lub muzułmanie mają racje?A dałeś jeden z drugim prawo Bogu do decydowania twoją wolą by twe życie sie zmieniło?A tak wogóle dlaczego pytacie o szatana i jego działąnie na ziemi?Czy jest wam za dobrze?czy szukacie problemów?Czy świeta i tradycje kościelne lub jakiejkolwiek innej religi nie są dowedem na to ,że ludzie powinni sie kochać wzajemnie i miłować?Sami przez te wasze dylematy i ciągłe dlaczego dlaczego dlaczego Bóg to czy tamto,dlaczego Bóg mnie nie kocha,nie daje mi tego czy tamtego czy Bóg chce bym był chory?itd itd mnóstwa pytań dzieci,dlaczego ?Dam wam test,wyłączcie wszystkie telewizory(mój jest wyłączony)wyłączcie wszystkie radia(nie mam radia)wyłączcie tablety i telefony(nie mam tabletu)telefon włączony czekam od nastu lat az ktoś zadzwoni.Ale kto ma zadzwonić jak was przyspawało do komputera?A kiedy uda sie wam te zabawki wyłączyć zadzwońcie do Boga(pomódlcie sie)Lub pomózcie swemu bliżniemu.Boga nie ma w komputerze jest w waszych sercach.I wtedy spadnie śnieg przyjedzie Mikołaj

bedzie choinka i miłość wśród ludzi dobrej woli.No wyłącz ten komputer ....