18.02.15, 15:10
Jestem studentem. Czy mozecie pomoc w wypelnieniu ankiety? Bede wdzieczny. Dziekuje. Ponizej umieszczam link:
www.ankietka.pl/ankieta/175230/wiara-jako-zaufanie-do-boga.html
Obserwuj wątek
    • kociak40 Re: Test 18.02.15, 16:24
      "Piszę pracę na temat wiary jako zaufania do Boga w zrozumieniu teologicznym i psychologicznym." - krzysi-ek2405

Tępy człowiek nie przetnie węzła gordyjskiego.
      • sclavus Re: Test 18.02.15, 16:42
        Pyszne!! smile
      • tylkojezusnaszympanem Tylko Jezus naszym Panem ... 20.02.15, 11:02
        kociak40 napisał:

> "Piszę pracę na temat wiary jako zaufania do Boga w zrozumieniu teologicznym i
        > psychologicznym." - krzysi-ek2405
        >
        > Tępy człowiek nie przetnie węzła gordyjskiego.

Na tym forum niszczone jest wszystko co ma związek z chrześcijaństwem. Proszę nie dać się nabrać, że jest to forum dla osób wierzących. Używa się tutaj albo wulgarnego języka, żeby bezpośrednio obrazić osobę wierzącą, albo stosuje się wyrafinowane, krótkie stwierdzenia, które mają promować ich autora na wielkiego myśliciela uwolnionego od nauczania Kościoła.

Myślę, że ankieta może posłużyć jako "worek treningowy" dla osób z tego forum i dać zafałszowane wyniki.

Tylko Jezus naszym Panem ...
        • kociak40 Re: Tylko .....baty 20.02.15, 13:58
          "Myślę, że ankieta może posłużyć jako "worek treningowy" " - tylko ............

Jak już wróżyć z fusów, to tylko z luksusowej herbaty.
        • kociak40 Re: Tylko ... 20.02.15, 14:18
          "krótkie stwierdzenia, które mają promować ich autora" - tylko .....

Jak domyślam się, chodzi ci o mnie? Takie krótkie stwierdzenia są towarem reglamentowanym. Błyskotliwość oślepia tylko tych, którzy mają zaćmienie umysłu.
        • kociak40 Re: Tylko ..... 20.02.15, 15:49
          "Proszę nie dać się nabrać, że jest to forum dla osób wierzących. Używa się tutaj albo wulgarnego języka ....." - tylko ....

Nie jest to prawdą. Forum jest dla wszystkich - wierzących, wątpiących, niewierzących, poszukujących, a nawet dla nawiedzonych. Przecież jako przedstawiciel tych ostatnich, możesz pisać co chcesz, nikt nie kasuje twoich postów. Forum jest dostępne dla wszystkich chętnych oprócz tylko tych, którzy używają wulgarnego języka lub złośliwie trolują.
          Jeżeli nie widzisz tu dla siebie dyskutantów, to szukaj innego forum, a nie posuwaj się do kłamstwa.
        • marina0321 Re: Tylko Jezus naszym Panem ... 20.02.15, 22:23
          tylkojezusnaszympanem napisał:
          > Na tym forum niszczone jest wszystko co ma związek z chrześcijaństwem.

Oj, żeby tak można było katolickie chrześcijaństwo zniszczyć na forum, pierwsza staję w kolejce.
          • pocoo Re: Tylko Jezus naszym Panem ... 20.02.15, 23:11
            marina0321 napisał(a):

> tylkojezusnaszympanem napisał:
            > > Na tym forum niszczone jest wszystko co ma związek z chrześcijaństwem.
            >
            > Oj, żeby tak można było katolickie chrześcijaństwo zniszczyć na forum, pierwsza
            > staję w kolejce.
            >
            "O żesz Ty..." Myślisz,że tylkojezus uzna Ciebie za bardziej złą ode mnie?Nic z tego .Ferro nawymyślała na mój temat ile wlezie.Tylkojezus jej nie przebije.
    • sphinx10 Re: Test 20.02.15, 17:47
      Podejrzewam, że jesteś janczarem sekty o nazwie kościół rzymsko-katolicki z siedzibą w watykanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka