kochanica-francuza 08.01.05, 22:50 dlaczego tu jest forum bez katocenzury? Rozumiem,że cenzura prawosławna,protestancka,muzułmańska,hinduistyczna oraz ateistyczna pożądana jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Ja odpowiadam 08.01.05, 23:01 Jako założyciel i patron tego forum odpowiadam, że nie zetknąłem się osobiście z cenzura prawosławna,protestancka,muzułmańska,hinduistyczna oraz ateistyczna, albo jeśli nawet to w tak znikomym stopniu, że nie warto o tym wspominać. Za to katocenzura na rozlicznych forach jest straszliwa, dlatego założyłem to forum. Zresztą Ty dobrze to wiesz, tylko starasz się mącić, co przyjmuję z wielką radością )) Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Ja odpowiadam 08.01.05, 23:07 0golone_jajka napisał: > Jako założyciel i patron tego forum odpowiadam, że nie zetknąłem się osobiście > z cenzura prawosławna,protestancka,muzułmańska,hinduistyczna oraz ateistyczna Z cenzurą ateistyczną się nie zetknąłeś? A ile miałeś lat,jak obalano PRL?PPPP A zetknąłeś się z przedstawicielami wyżej wymienionych wiar? Napisz na forum muzułmańskim,że Boga (Allaha) nie ma,hehe,to się dopiero spotkasz z tolerancją i światłym podejściem... , > albo jeśli nawet to w tak znikomym stopniu, że nie warto o tym wspominać. No,a gdyby ci tu wlazł jakiś protestant i chciał cenzurować? Za to > katocenzura na rozlicznych forach Rozlicznych? Możesz je wymienić? jest straszliwa, dlatego założyłem to forum. > Zresztą Ty dobrze to wiesz, tylko starasz się mącić Ja tylko staram się rozruszać twój niemrawy umysł. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Ja odpowiadam 09.01.05, 00:12 > Z cenzurą ateistyczną się nie zetknąłeś? A ile miałeś lat,jak obalano PRL?PPPP Owszem, zetknąłem się. Byłem wtedy ciut starszy od Ciebie. Ale to już przeszłość. Teraz prym wiedzie inna cenzura. Napisz na forum > muzułmańskim,że Boga (Allaha) nie ma,hehe,to się dopiero spotkasz z tolerancją > i > światłym podejściem... Nie chce mi się. Za to > > katocenzura na rozlicznych forach > > Rozlicznych? Możesz je wymienić? Już Ty dobrze wiesz na jakich. Pogadaj z sion2 albo z yosarrianem to się dowiesz. > No,a gdyby ci tu wlazł jakiś protestant i chciał cenzurować? Chcieć to sobie może. Ja tu jestem BOGIEM. Jak się do mnie pomodli, to może coś wymodli. > Ja tylko staram się rozruszać twój niemrawy umysł. Uuuu, to musisz się bardziej starać, bo mój umysł na takie "rozruchy" deleguje tylko kilka neuronów, a reszta śpi, skoro nie ma potrzeby się angażować. Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Ja odpowiadam 09.01.05, 19:16 0golone_jajka napisał: > > Z cenzurą ateistyczną się nie zetknąłeś? A ile miałeś lat,jak obalano PRL > ?PPPP > > Owszem, zetknąłem się. Byłem wtedy ciut starszy od Ciebie. Ale to już przeszłoś > ć. Teraz prym wiedzie inna cenzura. Hmmm,a jeżeli ktoś będąc ateistą wprowadzi u siebie cenzurę na zasadach,jakie sam ustali? > > Napisz na forum > > muzułmańskim,że Boga (Allaha) nie ma,hehe,to się dopiero spotkasz z toler > ancją > > i > > światłym podejściem... > > Nie chce mi się. O,a to czemu? > > Za to > > > katocenzura na rozlicznych forach > > > > Rozlicznych? Możesz je wymienić? > > Już Ty dobrze wiesz na jakich. Pogadaj z sion2 albo z yosarrianem to się dowies > z. No,to na razie dwa.Dwa to "rozliczne"? > > > No,a gdyby ci tu wlazł jakiś protestant i chciał cenzurować? > > Chcieć to sobie może. Ja tu jestem BOGIEM. Bogiem to ty nigdzie nie jesteś.Co najwyżej adminem. Jak się do mnie pomodli, to może coś > wymodli. > > > Ja tylko staram się rozruszać twój niemrawy umysł. > > Uuuu, to musisz się bardziej starać, bo mój umysł na takie "rozruchy" deleguje > tylko kilka neuronów, a reszta śpi, skoro nie ma potrzeby się angażować. Ech,ja ten wątek zakładałam przez sen...PP Odpowiedz Link
tom1111 Re: Ja się pytam 08.01.05, 23:06 kochanica-francuza napisała: > dlaczego tu jest forum bez katocenzury? Dlatego tu , bo nie gdzie indziej -- ___zawsze mogę się mylić_____ Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Ja się pytam 08.01.05, 23:08 tom1111 napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > dlaczego tu jest forum bez katocenzury? > > Dlatego tu , bo nie gdzie indziej > > --Dobra,dobra.PPPPP > ___zawsze mogę się mylić_____ Odpowiedz Link
czyzunia Re: Ja się pytam 09.01.05, 09:31 a no bo cała rz-plita jest KArTOfLOWATĄ cenzurą. a to nieznlska, ato urban, a to środa. co kto powie o łobuzach kiecakach, od razu mordy drą -atak na wiarę, na naszą ojców naszych religię. a tu bez tego. Odpowiedz Link
monikaannaj Re: Ja się pytam 13.01.05, 12:23 Buehehehehe! Urbanowi katole cenzuruja pisemko? Cos cienko im to wychodzi w takim razie! Odpowiedz Link
nauma Re: Ja się pytam 13.01.05, 13:04 Spróbuj wydać pochwałę WOŚP, pigułek antykoncepcyjnych albo w piątek przepis na mielonego w Naszym Dzienniku Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Ja się pytam 13.01.05, 17:20 nauma napisał: > Spróbuj wydać pochwałę WOŚP, pigułek antykoncepcyjnych albo w piątek przepis na > > mielonego w Naszym Dzienniku No i? Każdy ma prawo mieć swoje pismo...Co innego,gdyby "katole" cenzuropwali wyżej wymienione w innej prasie... Odpowiedz Link
czyzunia Re: Ja się pytam 13.01.05, 18:24 oj,ludkowie ,wy wicie a ja rozumim. cym proces urbana który ós tam napiosał o starsym panu z wtykana.?dokładnie na tej smej zasadzie trza by ścigać tych co brzydko cóś gadali o tow.łukaszence. Odpowiedz Link