Dodaj do ulubionych

Koszmar islamu

09.05.05, 22:23
Właśnie skończył się film dokumentalny pt.: "Nierząd pod osłoną czarczafu" na TV4. To wstrząsająca historia dwóch młodych Iranek, które zmuszone są sprzedawać swe ciało, w kraju w którym cudzołóstwo karane jest śmiercią. Iranki szukają mężczyzn na ulicach, niosąc swe dzieci na rękach - nie mają ich z kim zostawić. Za seks żadają 10 dolarów, a zazwyczaj tyle nie dostają. Mogą mówić o prawdziwym szczęściu, gdy zostaną Sighe, czyli tymczasowymi żonami. Ten sposób uprawiania nierządu jest legalny w świetle prawa islamskiego! W filmie pokazano siedemnastolatkę, która zgodziła się zostać utrzymanką 65-latka ("z taaaaakim fiutem" - cytat z filmu) na pół roku za, uwaga!, 200 dolarów!!!
Więcej można przeczytać np tutaj: www.dfi.dk/sitemod/moduler/index_english.asp?pid=21530

I pomyśleć, że niektórzy się oburzają gdy twierdzę, że religia to koszmar i bezsens!!!
Obserwuj wątek
    • psychopata.z.borderline Re: Koszmar islamu 09.05.05, 22:28
      ja zawsze byłam tego zdania, dlatego też szybko przestałam chodzic na religie
    • mr_pope Re: Koszmar islamu 10.05.05, 12:33
      Czekam na potępienie japońskiej kultury.
      • 0golone_jajka Re: Koszmar islamu 10.05.05, 14:11
        A jakiego konkretnie aspektu tej kultury? Sepuku? Toż to zgroza! Dobrowolne skazanie się na męki piekielne!
        • mr_pope Re: Koszmar islamu 10.05.05, 15:21
          Gejsze, które sprzedawane są w młodszym wieku niż lat 17 starym panom, którzy
          sowicie płacą za ich rozdziewiczenie.
    • svintuh Re: Koszmar islamu 05.07.05, 14:29
      odpieprz się od islamu - rasisto!!!

jesli religia jest koszmarem, to czym jest ateizm? (OBOZY KONCENTRACYJNE
      SOWIECKIE I NAZI, POLA ŚMIERCI CZERWONYCH KHMERÓW W KAMBODŻY)
    • kapitan.kirk Re: Koszmar islamu 05.07.05, 15:12
      > I pomyśleć, że niektórzy się oburzają gdy twierdzę, że religia to koszmar i bez
      > sens!!!

A cóż ma do tego religia ??
    • murowany Re: Koszmar islamu 10.07.05, 13:22
      Tu juz bardziej wkraczamy na sfere kultury niz religii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka