markus.kembi 17.11.05, 21:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=32019604 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: Oj, Abstrakt, Abstrakt... 17.11.05, 22:10 To ci się udało, naprawdę, podziw. Ale dopiero by było niezłe, jakby rzeczywiście taki nick usunęli. Chociaż kto wie, może niedługo w ramach cenzury prewencyjnej uniemożliwią tworzenie takich kont. A wydaje mi się, że kiedyś ktoś zgłaszał, żeby usunąć nick "ogolone_jajka", bo to jakieś nieestetyczne i w ogóle. Ale sprawdzałem przed chwilą w wyszukiwarce i jakoś nie mogłem znaleźć. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Oj, Abstrakt, Abstrakt... 17.11.05, 22:20 Jeszcze mnie, chwalić bogów, nie usunęli. Odpowiedz Link
grgkh Re: Oj, Abstrakt, Abstrakt... 18.11.05, 00:33 > Ale sprawdzałem przed chwilą > w wyszukiwarce i jakoś nie mogłem > znaleźć. Bo "0" i "O" w komputerze to dwa różne znaki. Odpowiedz Link
ghost25 Re:do abstrakt2003 18.11.05, 09:13 jabbur napisał: > budde666 też byś zablokował? > Gdzie postawisz granicę? ==================================== Nick jahwe666 obraza moje uczycia religijne. Dlatego domagam się jedo likwidacji! Jabburze czy dla buddystów cyfra 666 ma taką samą symbolikę jak dla chrzescijan? ================================================================================= Nie likwidacji abstrakt 2003,wyśledzić,dopaść,postawić przed sądem, i spalić na stosie. A Ty powinneś mieć prawo do podpalalenia stosu. Nie daj się bóg jest po Twojej stronie. Odpowiedz Link