Dodaj do ulubionych

fakty i mity

16.04.06, 00:24
co to za gazeta i gdzie ja mozna dostac?
pytalam w kilku miejscach w Krak, nigdzie nie ma, nawet w najwiekszym empiku
mi powiedzieli ze juz nie sprowadzaja.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • adam81w Re: fakty i mity 16.04.06, 00:57
      to gazeta antyklerykalna czy tez nieklerykalna . szczerze polecam . prezentuje
      ona naduzycia kosciola , kleru czy tez wladzy , pisze o religiach , sa fajne
      cykle artykulow - ostatnio byl cykl " w imie boga " o zbrodniach kosciola .
      Gazeta zalozyl w 2000 byly ksiadz Roman Kotolinski.
      nie zgadzam sie z wszystkimi tam prezentowanymi pogladami ale to jest glownie
      gazeta antyklerykalna . mozna ja czytac przez net tylko trzeba wyslac smsa i
      wtedy sie dostaje mozliwosc czytania przez chyba pare dni . tu link do strony
      www www.faktyimity.pl/ .

u mnie w warszawie gazeta wszedzie jest , w kazdym kiosku .
      • adam81w Re: fakty i mity 16.04.06, 01:12
        ps w jednym z numerow faktow i mitow pisali zeby do nich dzwonic jesli gdzies w
        jakims kiosku nie mozna dostac faktow i mitow . niestety nie znalazelm numeru
        na jaki trzeba w tej sprawie dzwonic sad
        • kociak40 Re: fakty i mity 16.04.06, 01:39
          adam81w napisał:

> ps w jednym z numerow faktow i mitow pisali zeby do nich dzwonic jesli gdzies
          w
          >
          > jakims kiosku nie mozna dostac faktow i mitow . niestety nie znalazelm numeru
          > na jaki trzeba w tej sprawie dzwonic sad

To nie na jakiś numer, tylko dzwonkiem trzeba dzwonić, jak usłyszą to przyniosą.
          Ksiądz dzwoni i ma, jak przeczyta to może odsprzedać (znając księży, to po
          wyższej cenie).
          • adam81w Re: fakty i mity 16.04.06, 15:52
            ech . napisalem ze oni napisali zeby do nich dzwonic . nie znam numeru moze na
            goraca linie ?
    • lena_ziemkiewicz Re: fakty i mity 16.04.06, 10:05
      W moim mieście leży wyłożona w Polomarketach. Można sobie poczytać bez
      kupowania smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka