karem5 16.04.06, 00:24 co to za gazeta i gdzie ja mozna dostac? pytalam w kilku miejscach w Krak, nigdzie nie ma, nawet w najwiekszym empiku mi powiedzieli ze juz nie sprowadzaja. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w Re: fakty i mity 16.04.06, 00:57 to gazeta antyklerykalna czy tez nieklerykalna . szczerze polecam . prezentuje ona naduzycia kosciola , kleru czy tez wladzy , pisze o religiach , sa fajne cykle artykulow - ostatnio byl cykl " w imie boga " o zbrodniach kosciola . Gazeta zalozyl w 2000 byly ksiadz Roman Kotolinski. nie zgadzam sie z wszystkimi tam prezentowanymi pogladami ale to jest glownie gazeta antyklerykalna . mozna ja czytac przez net tylko trzeba wyslac smsa i wtedy sie dostaje mozliwosc czytania przez chyba pare dni . tu link do strony www www.faktyimity.pl/ . u mnie w warszawie gazeta wszedzie jest , w kazdym kiosku . Odpowiedz Link
adam81w Re: fakty i mity 16.04.06, 01:12 ps w jednym z numerow faktow i mitow pisali zeby do nich dzwonic jesli gdzies w jakims kiosku nie mozna dostac faktow i mitow . niestety nie znalazelm numeru na jaki trzeba w tej sprawie dzwonic Odpowiedz Link
kociak40 Re: fakty i mity 16.04.06, 01:39 adam81w napisał: > ps w jednym z numerow faktow i mitow pisali zeby do nich dzwonic jesli gdzies w > > jakims kiosku nie mozna dostac faktow i mitow . niestety nie znalazelm numeru > na jaki trzeba w tej sprawie dzwonic To nie na jakiś numer, tylko dzwonkiem trzeba dzwonić, jak usłyszą to przyniosą. Ksiądz dzwoni i ma, jak przeczyta to może odsprzedać (znając księży, to po wyższej cenie). Odpowiedz Link
adam81w Re: fakty i mity 16.04.06, 15:52 ech . napisalem ze oni napisali zeby do nich dzwonic . nie znam numeru moze na goraca linie ? Odpowiedz Link
lena_ziemkiewicz Re: fakty i mity 16.04.06, 10:05 W moim mieście leży wyłożona w Polomarketach. Można sobie poczytać bez kupowania Odpowiedz Link