anitaa83 21.05.06, 13:38 Szymuś traci nerwy www.bowi.org.pl/forum/viewtopic.php?p=652&sid=ae2ca5f4b46e3e9f4e67d5aa717f1427#652 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w Re: Forum na Bowi 21.05.06, 13:44 szymus : " Od ponad miesiąca prowadzę walkę z pewnym forum na portalu gazeta.pl " . ja mu chce podziekowac za takie rozreklamowanie naszego forum . bo on o naszym forum wszedzie pisze Odpowiedz Link
trekker13 Re: Forum na Bowi 21.05.06, 15:11 anitaa83 napisała: > Szymuś traci nerwy Jestem ciekaw dlaczego człowiekowi, który płacze ze wzruszenia przy sowieckich pieśniach tak bardzo przeszkadza to forum ? I czy jego wypociny typu: *nie możemy stać bezczynnie* nie mają czasem drugiego dna ? Trekker Odpowiedz Link
adam81w Re: Forum na Bowi 21.05.06, 15:22 treker pisze sie "te" forum buahahahahah ps st przy stszymon oznacza jednak cos innego niz starszy . tak sie przynajmniej wydaje . zobaczcie sobie profil stszymona na bowi Odpowiedz Link
sojuz1 Re: Forum na Bowi 21.05.06, 15:52 trekker13 napisała: > Jestem ciekaw dlaczego człowiekowi, który płacze ze wzruszenia przy sowieckich > pieśniach tak bardzo przeszkadza to forum ? Masz coś do sowieckich pieśni, do samych Sowietów w ogóle? Odpowiedz Link
adam81w Re: Forum na Bowi 21.05.06, 15:59 ps trekker mam nadzieje ze nie sugerujesz ze na tym forum znjaduja sie wielbiciele sowietow i wogole to forum jest prosowieckie ? Odpowiedz Link
trekker13 Re: Forum na Bowi 21.05.06, 18:42 adam81w napisał: > ps trekker mam nadzieje ze nie sugerujesz ze na tym forum znjaduja sie > wielbiciele sowietow i wogole to forum jest prosowieckie ? Uchowaj Boże Co do szymka, to chyba nie załapałeś. Ten kolo w sąsiednim wątku naprawdę pisał o tym, że płacze przy tych pieśniach. Jezeli chodzi o gramatykę, to znam tylko ten,ta,to. Co to jest *te* ? Trekker Odpowiedz Link
adam81w Re: Forum na Bowi 21.05.06, 19:15 tak sobie zartuje . szymon caly czas pisze te , pomimo ze go na kazdym forum poprawiaja to i tak nic nie daje Odpowiedz Link
trekker13 Re: Forum na Bowi 21.05.06, 19:17 adam81w napisał: > tak sobie zartuje . szymon caly czas pisze te , pomimo ze go na kazdym forum > poprawiaja to i tak nic nie daje Aaa, o to chodzi. To by nawet korespondowało z treścią jego poglądów Trekker Odpowiedz Link
trekker13 Re: Forum na Bowi 21.05.06, 18:44 > > Jestem ciekaw dlaczego człowiekowi, który płacze ze wzruszenia przy > sowieckich > > pieśniach tak bardzo przeszkadza to forum ? > Masz coś do sowieckich pieśni, do samych Sowietów w ogóle? Oczywiście. Tylko człowiek pozbawiony elementarnej wiedzy historycznej mieszkający w Polsce nie ma nic przeciwko sowietom. Trekker Odpowiedz Link
wanda43 Re: Forum na Bowi 21.05.06, 17:18 Nie dosc,ze oszołom,to jeszcze kapuś i skarzypyta.Tfu!!! Brzydze sie donosicielami i kapusiami wszelkiej masci. Odpowiedz Link