28.06.06, 22:22
Forum rozwija się, już 176 osob deklarowało się, że zagląda na forum i nieraz
czyta posty, ale dlaczego tak mało pisze? Forum nie jest zamknięte na kłódkę,
bo ta ma tą wadę, że nie można podglądać przez dziurkę od klucza. Byłaby
lepsza dyskusja, lepsze forum jakby więcej osób pisało.
Obserwuj wątek
    • tombra7 Re: 176 29.06.06, 16:43
      mało osób pisze bo posty są przeważnie mało rzeczowe,tematy się gdzieś
      rozmydlają,pełno jakichś wrzutów osobistych,wylewania frustracji zamiast
      dyskusji merytorycznej,nie chce mi się odpisywać na tematy schematyczne,banalne
      ,oczywiste.poziom niektórych wypowiedzi na wysokości liceum,stan wiedzy
      uczestników forum katastrofalny.zdarzają się oczywiście wyjątki,ale zaraz
      odzywają się jakieś trolle i frustraci.wszystko to zniechęca do pisania-takie
      moje zdanie hough!
      • kociak40 Re: 176 30.06.06, 00:39
        tombra7 napisał:

> mało osób pisze bo posty są przeważnie mało rzeczowe,tematy się gdzieś
        > rozmydlają,pełno jakichś wrzutów osobistych,wylewania frustracji zamiast
        > dyskusji merytorycznej,nie chce mi się odpisywać na tematy
        schematyczne,banalne
        > ,oczywiste.poziom niektórych wypowiedzi na wysokości liceum,stan wiedzy
        > uczestników forum katastrofalny.zdarzają się oczywiście wyjątki,ale zaraz
        > odzywają się jakieś trolle i frustraci.wszystko to zniechęca do pisania-takie
        > moje zdanie hough!

Właśnie, forum to potrzebuje "świeżej krwi", o wyższym poziomie jak licealny, o
        wyższej wiedzy, niekatastrofalnej. Właśnie nowi uczestnicy powinni podnieść
        poziom, trudno przecież wymagać abym ja zaczął się uczyć, nawet jakbym chciał,
        to wymaga to czasu i nie wiadomo czy warto, może wcześniej forum upadnie i
        nauka na nic. To że pojawiają się frustraci, to jest normalne, wszędzie są i
        nie ma co zwracać uwagi na nich. Sami decydujemy o tematach, o ich poziomie.
        • des4 Re: 176 30.06.06, 08:15
          kociak40 napisał:

>
          > Właśnie, forum to potrzebuje "świeżej krwi", o wyższym poziomie jak licealny,
          o
          >
          > wyższej wiedzy, niekatastrofalnej.

Tylko, że ludzie o większej wiedzy, inteligencji i kulturze osobistej nie będą
          się wypowiadać na agresywnie antyreligijnym forum zdominowanym przez
          frustratów, którzy dzień bez ataku na kościół/religię uznają za dzień stracony.
          Oni naprwdę mają mnóstwo ciekawszych rzeczy do roboty....
          • orald Re: 176 30.06.06, 09:34
            des4 napisał:
            > Tylko, że ludzie o większej wiedzy, inteligencji i kulturze osobistej nie będą
            > się wypowiadać na agresywnie antyreligijnym forum zdominowanym przez
            > frustratów, którzy dzień bez ataku na kościół/religię uznają za dzień stracony.
            >
            > Oni naprwdę mają mnóstwo ciekawszych rzeczy do roboty....

To typowa wypowiedź agresywnego frustrata ze skłonnością do histerii i
            wywyższania się.
      • anzza Re: 176 30.06.06, 03:04
        Uwazam, ze kazda osoba ma prawo wpisywac sie na tym i innych forach,
        niezaleznie od stanu wiedzy. Jest to poprostu miejsce na "wylewanie" swej
        opinii, która nie zawsze moze zadowolic wszystkich rozmówców. Nie dla
        wszystkich takze jest oczywiste to, o czym tutaj pisza. Jesli wszystko byloby
        oczywiste, dyskusja nie mialaby tutaj miejsca.

Jezeli post jest niedorzeczny, nie trzeba wlasnie na ten odpisywac lub wdawac
        sie w dyskusje. Mozna takze zalozyc wlasny watek. W ten sposób, poziom dyskusji
        móglby sie podwyzszyc.

Nie jest na za bardzo wysokim poziomie, pomniejszac osoby o wypowiedziach
        na "wysokosci liceum", jesli nic sie nie wnosi do dyskusji, nawet jesli jest
        ona na takim poziomie. Zresza mamy tutaj wielu licealistów.
    • no_no Re: 178 30.06.06, 10:53
      Piszcie ludzie co wam na sercu i wątrobiesmile leży. Nie przejmujcie się tombrą
      i tym podobnie piszącymi 'na wysokościach' uniwersytetów. Nie przejmujcie się
      wykształceniem i dyplomami, bo to nie one stanowią o mądrości. Wśród inzynierów,
      lekarzy, architektów, teologówsmile, jest tyle samo ciemniaków, co wśród dekarzy,
      murarzy i ogrodnikówsmile
      A tak między Bogiem a prawdą, gdyby wszyscy rozumieli to, o czym piszą,
      nad światem zaległaby wielka ciszasmile A przecież chyba nie o to chodzi

no_no - nie po to człowiek odkrył słowo, by przemilczeć to i owosmile
      • tombra7 Re: 178 03.07.06, 11:36
        no-no dałeś mi się sprowokować,ale moje akuraz zarzuty nie dotyczą Ciebie smile
        wcale nie piszę z wysokości uniwersytetu,wręcz przeciwnie!
        po prostu często razi mnie merytoryczna jałowośc sporów,i tyle.
        a jak mam coś do powiedzenia to zawsze powiem.
        hough!
        • no_no Re: 178 03.07.06, 11:53
          tombra7 napisał:
          > a jak mam coś do powiedzenia to zawsze powiem.
          > hough!
          ~~~~
          Hough!

no_no - przyjacielusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka