Dodaj do ulubionych

Ale wesoła stronka ;)

24.07.06, 13:22
www.okiem.pl
A najzabawniejszy jest test:
www.okiem.pl/ciekawostki/test_duzy.htm
Kiedy wypełni się test i kliknie "oceń", pojawia sie między innymi
rada: "kliknij 'wytłumacz' i zobacz, jak powinien być wypełniony ten test"
No pięknie smile
Obserwuj wątek
    • seth.destructor Re: Ale wesoła stronka ;) 24.07.06, 14:23
      Homeopatia, aromaterapia, irydologia, bioenergoterapia - conajmniej jedna z
      tych metod jest dobra i skuteczna

Są to metody związane z ezoteryzmem, magią i zjawiskami sprzecznymi z
      chrześcijaństwem.:^)

Kult obrazów przybliża nas do Boga, bo tak naprawdę jest to kult Boga dzięki
      obrazowi.

:^P

Arka Noego jest przenośnią, jakich wiele w pierwszych księgach Biblii. Noe nie
      był postacią historyczną, a na pewno jego podróż ze zwierzętami na pokładzie.

Tak naprawde noe byla kobieta a Arka samochodem?

Masoneria nie rządzi światem, jednak poszczególni masoni mieli i mają znaczny
      wpływ na losy państw piastując ważne urzędy a jednocześnie będąc wiernymi
      pewnym ideom - antychrześcijańskim.

:^) To O. Rydzyk to mason?
    • vitmik co za bzdura ;) 24.07.06, 14:23
      czyściec istnieje bo tak jest napisane w II księdze machabejskiej. no dobra
      w pierwszej części "mein kampf" jest napisane że masoni i zydzi rządza światem.
      i co, jest to prawda?
      a pytanie o kobiety kapłanki? odpowiedz- równouprawnienie oznacza utratę
      tożsamości. poyeby pisały te odpowiedzi i tyle
      • seth.destructor Re: co za bzdura ;) 24.07.06, 15:07
        oszolomy, oszolomy.... zeby nie widziec, jak glupio to wyglada? Jak trafi sie
        ktos na rozdrozu to ucieknie...
    • adam81w Re: Ale wesoła stronka ;) 24.07.06, 15:44
      w tescie na religijnosc umieszczono takie pytanie tzn opcje z ktora mozna sie
      zgodzic albo i nie " zydzi sa odpowiedzialni za polityke swiatowa " .

a to jest tez fajne " swiat zostal stworzony 6000 lat temu " smile
      • tombra7 Re: Ale wesoła stronka ;) 24.07.06, 16:01
        ja chyba się nie nadaję do tych chrześcijan,oto mój wynik:

Prawde powiedziawszy zrobiłeś test bardzo źle. może o to Ci chodziło. W każdym
        razie ilość błędów jest znaczna. W szczegółach: Atrakcyjne dla Ciebie są te
        stanowiska które są relatywne. Nie podoba Ci się że zasady mogą określać
        moralność czynów. Ulegasz opinii środowsk liberalnych, które są cząsto głęboko
        sprzeczne z katolickim punktem widzenia. Ulegasz niesprawdzonym koncepcjom
        paranukowym, które pod pozorem nowych spojrzeń są sprzeczne z duchem katolickim.
        To atrakcyjne ale podstępne metody. Powinieneś lepiej poznać jakie koncepcje
        związane są z nurtem New Age i zwryfikować swoje poglądy. Twoja pobożność nie
        jest zbyt głęboka. Jeśli chcesz iść sprawdzoną, dobrą drogą, powinieneś
        skutecznie realizować wiarę na co dzień. Zwróć uwagę na praktykę, modlitwę,
        bycie zgodnym z zasadami. Twoja religijność przejawia skrzywienia w kierunku
        protestantyzmu, lub sekt związanych z tym nurtem. To Twoja prywatna sprawa ale
        nie świadczy o szukaniu poprawnej drogi katolickiej. Może jesteś pod wpływem
        środowisk, które mają na bakier z religią katolicką, choć nazywają się
        katolikami. zainteresuj się głębiej swoją wiarę w dogmaty i zasady życia
        katolickiego. Twoja ogólnawiedza (przyrodnicza, historyczna) nie jest bardzo
        zaawansowana. Może to być; drogą; do łatwego uwierzenia w niesprawdzone teorie a
        w chwilach trudnych otworzyć; możliwość; na atak sekt. Powoduje to również;, że
        daje się; wiarę; róż;nym niby-naukowym szarlatanom. Ogólnie: Jest raczej źle.
        Może trzeba niektóre sprawy trochę przemyśleć. Naciśnij przycisk -wytłumacz- i
        poczytaj jak powinien być wypełniony test. To, myślę, pomoże zorientować się co
        można by konkretnie poprawić. Poszukaj także wyjaśnienia wątpliwości na naszych
        stronach.
        • patchwork30 Re: Ale wesoła stronka ;) 24.07.06, 19:28
          Zeszlam wink
          mam dokladnie taki opis jak Ty.
          Moja wiedza przyrodnicza jest do niczego. Szkoda, ze jestem genetykiem
          huehuehue. No i z zamilowania homeopatka.
        • the_dzidka Re: Ale wesoła stronka ;) 24.07.06, 19:59
          Ja miałam dokładnie to samo, i STRASZNIE się przejęłam wink
        • 0golone_jajka Re: Ale wesoła stronka ;) 24.07.06, 20:50
          Ja mam też ten sam opis ale popełniłem "tylko" 60 błędów smile)
          • adam81w Re: Ale wesoła stronka ;) 24.07.06, 20:57
            ja mialem 46 bledow ale gdzieniegdzie chyba nic nie zaznaczylem bo juz nie
            mialem sily czytac tych glupot .
    • wanda43 Re: Ale wesoła stronka ;) 24.07.06, 16:08
      Nie widze w niej nic wesolego.A test tendencyjny.
    • nelsonek HAHAHAHAHA 24.07.06, 22:26
      Organizm człowieka pulsuje w takt biorytmów (3 różne): Teoria związana z numerologią, niemająca żadnych przesłanek naukowych
    • bastiatan Wyszło mi... 25.07.06, 06:54
      Ogólna ilość błędów (120 pytań)---59---; W pytaniach związanych z relatywizmem
      (50 pytań)---30---; W pytaniach związanych z New Age (24)---5---; Błędy
      dotyczące praktyki religijności (20)---19---; Skrzywienia w kierunku
      protestantyzmu (32)---23---; Błędy dotyczące wiedzy ogólnej (15)---6---; Prawde
      powiedziawszy zrobiłeś test bardzo źle. może o to Ci chodziło. W każdym razie
      ilość błędów jest znaczna. W szczegółach: Atrakcyjne dla Ciebie są te
      stanowiska które są relatywne. Nie podoba Ci się że zasady mogą określać
      moralność czynów. Ulegasz opinii środowsk liberalnych, które są cząsto głęboko
      sprzeczne z katolickim punktem widzenia. Ulegasz niesprawdzonym koncepcjom
      paranukowym, które pod pozorem nowych spojrzeń są sprzeczne z duchem
      katolickim. To atrakcyjne ale podstępne metody. Powinieneś lepiej poznać jakie
      koncepcje związane są z nurtem New Age i zwryfikować swoje poglądy. Twoja
      pobożność nie jest zbyt głęboka. Jeśli chcesz iść sprawdzoną, dobrą drogą,
      powinieneś skutecznie realizować wiarę na co dzień. Zwróć uwagę na praktykę,
      modlitwę, bycie zgodnym z zasadami. Twoja religijność przejawia skrzywienia w
      kierunku protestantyzmu, lub sekt związanych z tym nurtem. To Twoja prywatna
      sprawa ale nie świadczy o szukaniu poprawnej drogi katolickiej. Może jesteś pod
      wpływem środowisk, które mają na bakier z religią katolicką, choć nazywają się
      katolikami. zainteresuj się głębiej swoją wiarę w dogmaty i zasady życia
      katolickiego. Twoja ogólnawiedza (przyrodnicza, historyczna) nie jest bardzo
      zaawansowana. Może to być; drogą; do łatwego uwierzenia w niesprawdzone teorie
      a w chwilach trudnych otworzyć; możliwość; na atak sekt. Powoduje to również;,
      że daje się; wiarę; róż;nym niby-naukowym szarlatanom. Ogólnie: Jest raczej
      źle. Może trzeba niektóre sprawy trochę przemyśleć. Naciśnij przycisk -
      wytłumacz- i poczytaj jak powinien być wypełniony test. To, myślę, pomoże
      zorientować się co można by konkretnie poprawić. Poszukaj także wyjaśnienia
      wątpliwości na naszych stronach.

To chyba dobra rekomendacja mojej skromnej osoby.
      • bastiatan Re: Wyszło mi... 25.07.06, 06:55
        Zaraz, zaraz, a może oni mają tylko dwie odpowiedzi: test 100% po ich myśli -
        jesteś OK, jeden błąd - jesteś j.w.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka